Nieuwste Tweets

    Sorry, no Tweets were found.

Recente Facebookberichten

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException

Latest Videos

TradeTracker’s International Performance Marketing Award submission

Real Attribution Launch Event With Launch Partner TMG

Internationaal bereik

Met kantoren in 19 landen is TradeTracker sterk internationaal vertegenwoordigd.

Hoewel het internet geen grenzen kent, zorgt de aanwezigheid van onze eigen medewerkers voor inzicht en waardevolle kennis van de lokale markten.

Wij spreken de taal en organiseren ontmoetingen met de belangrijkste partijen. Hierdoor zijn wij in staat om snel te schakelen, en kunnen wij campagnes en resultaten nog beter optimaliseren.

North America

CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Coolgift.com

http://coolgift.comCoolGift.com biedt de nieuwste gadgets, kado´s en speelgoed aan, allen van een zeer hoge kwaliteit.

Men is continu op zoek naar de "next big thing", evenals naar de graag geziene klassieke producten. Het team van deskundige en ervaren product-jagers onderzoeken honderden objecten uit de hele wereld en kiezen er enkel de beste uit. Deze worden vervolgens toegevoegd in het steeds groeiende assortiment van CoolGift.com.

CoolGift.com heeft meer dan 300 producten, waarvan vele exclusief bij ons te vinden zijn, of concurrenten zijn er nog niet mee gestart. CoolGift.com biedt concurrerende commissies aan en heeft een toonaangevende succespercentage. CoolGift.com is een leuk en boeiend bedrijf om mee te werken en behandelt haar affiliates als gewaardeerde
partners.

Commissies worden betaald als een percentage op alle betaalde en verzonden bestellingen. Ze worden berekend exclusief verzendkosten, BTW en promotionele kortingen. Bestellingen worden door het affiliate-systeem onmiddellijk getoond, validatie van de commissies heeft plaats wanneer de goederen verscheept worden.

CoolGift.com bereikt een uitzonderlijke hoge conversieratio (CR) omdat ze vele optimalisaties hebben doorgevoerd, waaronder het zeer
eenvoudig bestelproces.

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: [email protected]