Nieuwste Tweets

    Sorry, no Tweets were found.

Recente Facebookberichten

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException

Latest Videos

TradeTracker’s International Performance Marketing Award submission

Real Attribution Launch Event With Launch Partner TMG

Internationaal bereik

Met kantoren in 19 landen is TradeTracker sterk internationaal vertegenwoordigd.

Hoewel het internet geen grenzen kent, zorgt de aanwezigheid van onze eigen medewerkers voor inzicht en waardevolle kennis van de lokale markten.

Wij spreken de taal en organiseren ontmoetingen met de belangrijkste partijen. Hierdoor zijn wij in staat om snel te schakelen, en kunnen wij campagnes en resultaten nog beter optimaliseren.

North America

CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

TommyTeleshopping.be

http://tommyteleshopping.beTommy Teleshopping biedt unieke producten in de categorieën: Keuken, Fit & Slank, Wonen, Beauty en Vrije tijd.
Tommy Teleshopping B.V. is marktleider in Nederland en België op het gebied van thuiswinkelen via televisie. Tommy Teleshopping is ruim 200 uur per week op TV bij de commerciële zenders van RTL, SBS en NET5 in Nederland en bij de Belgische commerciële zenders Vier en Vijf. De consument wordt dagelijks verrast door de innovatieve artikelen op televisie, deze hoge attentiewaarde wordt vaak omgezet in online conversie. De innovatieve teleshopping artikelen zijn exclusief bij Tommy Teleshopping B.V. te bestellen in Nederland en België.

Tommy Teleshopping B.V. is de afgelopen jaren als bedrijf gegroeid naar een professionele thuiswinkelorganisatie met 100+ werknemers. Winkelen bij Tommy Teleshopping biedt consumenten gemak, optimale service, een zeer ruim assortiment én exclusiviteit.

Waarom kiest u voor Tommy Teleshopping?

Voor u zijn er veel goede redenen om te adverteren met onze producten:
• Wij verkopen innovatieve en unieke producten in de categorieën Keuken, Fit & Slank, Wonen, Beauty en Vrije tijd.
• Zeer regelmatig bieden wij (korting) acties of gratis producten aan bij een bestelling. Deze worden in het affiliatenetwerk bekend gemaakt.
• Zeer aantrekkelijke affiliate commissie

Waarom bestelt men bij Tommy Teleshopping?
• Achteraf te betalen
• Niet goed = geld retour
• 100% garantie
• Ruilen binnen 30 dagen

Tommy Teleshopping wil een win-win-win situatie creëren. Wij staan daarom ook altijd open voor suggesties voor specifieke acties en zullen zelf regelmatig nieuwe campagnes lanceren. Hoe meer sales u genereert, hoe hoger uw commissie wordt. Loyale en goed scorende partners kunnen tevens in aanmerking komen voor interessante voordelen en speciale beloningen.

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: [email protected]