Nieuwste Tweets

Recente Facebookberichten

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException

Latest Videos

TradeTracker’s International Performance Marketing Award submission

Real Attribution Launch Event With Launch Partner TMG

Internationaal bereik

Met kantoren in 19 landen is TradeTracker sterk internationaal vertegenwoordigd.

Hoewel het internet geen grenzen kent, zorgt de aanwezigheid van onze eigen medewerkers voor inzicht en waardevolle kennis van de lokale markten.

Wij spreken de taal en organiseren ontmoetingen met de belangrijkste partijen. Hierdoor zijn wij in staat om snel te schakelen, en kunnen wij campagnes en resultaten nog beter optimaliseren.

North America

CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Vlaamsewebwinkel.be

http://vlaamsewebwinkel.beVlaamse Webwinkel, het kwaliteitslabel voor de Vlaamse Webwinkel. Toon dat u een echte lokale Vlaamse of Belgische Webshop bent!
Te vaak kopen uw potentiële klanten in het buitenland. Zo loopt u al snel een mooie omzet mis. Door het dragen van het Vlaamse of Belgische Webwinkel Label toont u de bezoeker meteen dat uw webwinkel in Vlaanderen of België gevestigd is… zo ook dat hij of zij in hun eigen taal kunnen geholpen worden.
De klant krijgt meteen het vertrouwen en zal zo vlugger beslissen. Studies vertellen duidelijk dat onze lokale ebwinkels momenteel nog achterop hinken qua online verkoop en zelfvertrouwen.
Draag voortaan het label “Vlaamse Webwinkel” en help u en vele andere het zelfvtrouwen om in eigen land te kopen te versterken.

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: [email protected]