Nieuwste Tweets

Recente Facebookberichten

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException

Latest Videos

TradeTracker’s International Performance Marketing Award submission

Real Attribution Launch Event With Launch Partner TMG

Internationaal bereik

Met kantoren in 19 landen is TradeTracker sterk internationaal vertegenwoordigd.

Hoewel het internet geen grenzen kent, zorgt de aanwezigheid van onze eigen medewerkers voor inzicht en waardevolle kennis van de lokale markten.

Wij spreken de taal en organiseren ontmoetingen met de belangrijkste partijen. Hierdoor zijn wij in staat om snel te schakelen, en kunnen wij campagnes en resultaten nog beter optimaliseren.

North America

CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Yoursurprise.be

http://yoursurprise.beWat begon met gepersonaliseerde liedjes op een zolderkamer is uitgegroeid tot de grootste online cadeaushop voor gepersonaliseerde cadeaus. Met een assortiment van meer dan 1500 cadeaus vinden klanten bij ons altijd een toffe verrassing voor iedere gelegenheid. En we zijn hard op weg de wereld te veroveren!

Gepersonaliseerde boeken, gegraveerde glazen, kookcadeaus, baby- en kindercadeaus.. zomaar een greep uit het grote cadeau assortiment van YourSurprise. Onze cadeaus zijn heel eenvoudig te personaliseren met een eigen foto en persoonlijke tekst. In slechts een paar klikken ontwerpt onze klant een uniek cadeau voor een: verjaardag, jubileum, bedankmoment, of feestdagen als Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag, Sinterklaas of Kerst. Met liefde gemaakt!

Wanneer je adverteert voor YourSurprise kom je (in)direct in contact met ons team van professionals dat met jou meedenkt bij het bedenken van leuke promoties, zorgt voor snelle keuringen van jouw orders en je beloont voor extra activiteiten op je website. Meld je direct aan voor onze campagne!

De voordelen van het YourSurprise affiliate programma:

● Actuele promoties en banners
● Inspelen op alle belangrijke thema's rondom het affiliate landschap
● Wekelijkse (order) keuring
● Voor 16:00 uur besteld, vandaag verzonden!
● Ieder cadeau handgemaakt met eigen foto en/of tekst.
● Hoge conversiepercentages, ook op mobiel!

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: [email protected]