Nieuwste Tweets

Recente Facebookberichten

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException

Latest Videos

TradeTracker’s International Performance Marketing Award submission

Real Attribution Launch Event With Launch Partner TMG

Internationaal bereik

Met kantoren in 19 landen is TradeTracker sterk internationaal vertegenwoordigd.

Hoewel het internet geen grenzen kent, zorgt de aanwezigheid van onze eigen medewerkers voor inzicht en waardevolle kennis van de lokale markten.

Wij spreken de taal en organiseren ontmoetingen met de belangrijkste partijen. Hierdoor zijn wij in staat om snel te schakelen, en kunnen wij campagnes en resultaten nog beter optimaliseren.

North America

CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Actievandedag.be

http://actievandedag.beOver ActievandeDag
ActievandeDag is een label van moederbedrijf Emesa (o.a. van VakantieVeilingen en VavaBid). en Actievandedag.be is de dealsite die voor jou elke dag goede deals online zet. Samen met reisaanbieders, pretparken, hotels, wellness-aanbieders, restaurants en nog veel meer partners zorgen we er voor dat de alle scherpste aanbiedingen online staan! Dagelijks worden verschillende, unieke acties met een scherpe prijs aangeboden in combinatie met beperkte voorraad. De combinatie van schaarste en korting zorgt ervoor dat de consument snel beslist om de aankoop te doen wat resulteert in een goede CR en hoge eCPC!

Categorieën die ActievandeDag.be o.a. aanbiedt zijn:
- Bungalowparken;
- Beauty en Wellness (sauna’s, wellnessovernachtingen);
- Dagje weg (dierentuin, pretparken);
- Hotels;
- Restaurants;
- Stedentrips;
- Vakantie;
- Avondje uit (musicals, concerten, festivals);
- Producten (Gadgets, gebruiksvoorwerpen);

Affiliates kunnen gebruik maken van onze XML feed, tekstlinks en dynamische banners, welke automatisch de juiste actie tonen! Daarnaast worden transacties snel gekeurd, en staat ActievandeDag.be klaar om snel in te springen op verzoeken van affiliates.

Vergoedingsmodel
Er wordt vergoed op het genereren van een sale. Vergoedingen worden toegewezen op basis van het custom attributiemodel, welke hieronder uitgelegd staat.

Opstartbonus
Indien je wilt starten met de promotie van ActievandeDag, kun je in aanmerking komen voor een opstartbonus van € 50,-. Hoe? Meld je aan via [email protected] genereer je in de eerste maand 10.000 impressies via Tradetracker, dan ontvang je € 50,- bonus. De beslissing voor het toekennen van de bonus ligt ten allen tijden bij Emesa.

Promotie
Promotiemateriaal
Als publisher kun je gebruik maken van een groot aanbod aan promotiemateriaal:
• Banners
• Tekstlinks
• Productfeeds op categorieniveau.
• Op zoek naar meer promotiemateriaal? Neem dan contact op met [email protected]

Wekelijkse update
Wil je graag onze wekelijkse update ontvangen met de beste deals en aankomende campagnes? Stuur dan een mail naar [email protected]

Logo's
Mocht je gebruik willen maken van de logo's van ActievandeDag.be, dan kun je mailen naar [email protected]