Nieuwste Tweets

Recente Facebookberichten

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException

Latest Videos

TradeTracker’s International Performance Marketing Award submission

Real Attribution Launch Event With Launch Partner TMG

Internationaal bereik

Met kantoren in 19 landen is TradeTracker sterk internationaal vertegenwoordigd.

Hoewel het internet geen grenzen kent, zorgt de aanwezigheid van onze eigen medewerkers voor inzicht en waardevolle kennis van de lokale markten.

Wij spreken de taal en organiseren ontmoetingen met de belangrijkste partijen. Hierdoor zijn wij in staat om snel te schakelen, en kunnen wij campagnes en resultaten nog beter optimaliseren.

North America

CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Ticketveiling.nl

http://ticketveiling.nlBij Ticketveiling.nl houden we graag alles up-to-date en consistent. Ons promotiemateriaal wordt voortdurend omgewisseld. Tijdig zullen we melden dat er nieuw promotiemateriaal beschikbaar is.

Gedurende de het hele jaar hebben we verschillende actiedagen. Hieronder staat een lijst met actiedagen die dit jaar, in 2019, gepland staan. Daarnaast komen er gaandeweg nog actiedagen bij. Hierover worden onze affiliates tijdig op de hoogte gebracht. Wij vragen onze affiliates om onderstaande data in de gaten te houden. Vaak rekenen we op actiedagen géén administratiekosten, wat het aantal leads en sales aanzienlijk verhoogd. Let op: niet op alle dagen geldt “geen administratiekosten”.