CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Justrussel.com

justrussel.com "Honden en katten… De favoriete en populairste huisdieren van de mens. Maar wist je dat tot 60% van alle katten en honden overgewicht hebben?

Slechte voeding en verzorging vormen een groot probleem. Met Just Russel helpen wij daarom baasjes beter voor hun huisdier te zorgen door middel van gepersonaliseerde honden- en kattenvoeding, aangepast aan de dagelijkse noden en het profiel van je huisdier.

Je gaat naar justrussel.com en beantwoordt 10 eenvoudige vragen over je huisdier. Vervolgens berekent ons uniek algoritme de juiste samenstelling voor jouw hond of kat met de perfecte dagelijkse portie. De honden- of kattenvoeding wordt vervolgens maandelijks thuisgeleverd. Bovendien kan je altijd beroep doen op onze in-house voedings- en hondenexperten.

Beter voor je huisdier, makkelijker voor jou!"

OPGELET: Er volgt enkel een vaste vergoeding voor nieuwe klanten!

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: llampe@tradetracker.com