Nieuwste Tweets

    Sorry, no Tweets were found.

Recente Facebookberichten

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException

Latest Videos

TradeTracker’s International Performance Marketing Award submission

Real Attribution Launch Event With Launch Partner TMG

Internationaal bereik

Met kantoren in 19 landen is TradeTracker sterk internationaal vertegenwoordigd.

Hoewel het internet geen grenzen kent, zorgt de aanwezigheid van onze eigen medewerkers voor inzicht en waardevolle kennis van de lokale markten.

Wij spreken de taal en organiseren ontmoetingen met de belangrijkste partijen. Hierdoor zijn wij in staat om snel te schakelen, en kunnen wij campagnes en resultaten nog beter optimaliseren.

North America

CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Handyman.be

http://handyman.beHandyman is al sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten. Het brede assortiment bevat o.a. gadgets, toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en
opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken.

Handyman heeft naast de webshop ook 15 fysieke winkels verspreid door België en 75 winkels in Nederland, waar klanten bestellingen op kunnen halen & retourneren. De Handyman webshop heeft zeer goede USP’s waardoor dat deze een hoge conversie laat zien. Iedereen heeft wel eens een probleem dat door Handyman opgelost kan worden.

Meer dan 1 miljoen onderdelen
Vanuit een groot distributiecentrum vinden meer dan 1 miljoen verschillende onderdelen hun weg naar de Handyman-winkels of rechtstreeks naar de klanten.

Onderdeel van de Elka Pieterman Group
Handyman maakt deel uit van de Elka Pieterman Group, een internationaal georiënteerde groothandel met vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Griekenland, Noorwegen, Polen, Tsjechië, Hongarije, Australië en China.

Succes van je campagne is dus gegarandeerd bij het plaatsen van een Handyman banner! Door de hoge conversie zal de plaatsing je zeker lonen.

Waarom kiezen voor een Handyman campagne?
Hieronder vind je diverse redenen waarom wij denken dat een campagne van Handyman meer sales (en dus meer omzet voor jou) oplevert t.o.v. campagnes van andere aanbieders:

• Ongecompliceerde en snelle verwerking van vergoedingen.
• Er wordt een cookieduurtijd van 30 dagen gehanteerd.
• Er wordt een toeslag van 5% geboden. Dit lijkt wellicht laag, maar door het aantal sales dat zal volgen, behaal je toch een mooi resultaat! De orders variëren in waarde tussen €15,- t/m meer dan €1000,-!
• De webshop heeft een zeer hoog conversiepercentage. Mocht het commissiepercentage lager zijn dan bij concurrenten, dan verdien je dit terug door het hogere aantal behaalde sales.
• Handyman heeft naast de webshop, ook fysieke koopwinkels verspreid door België. Dit wekt vertrouwen bij klanten en resulteert in meer sales.
• Handyman is een zeer bekende retailer, een gerenommeerde partij. Handyman heeft een grote naamsbekendheid onder consumenten waardoor het doorklikpercentage hoog zal zijn.
• Ze bieden regelmatig extra acties, zoals tijdelijke commissieverhoging of winacties.
• Orders die voor 17:30 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag nog verzonden.
• De banners hebben een professionele uitstraling.
• Consumenten kunnen de online bestelling gratis afhalen in één van de winkels, en natuurlijk daar ook retourneren; dit resulteert in meer sales.
• Diverse betaalmethoden. waaronder Bancontact, Mastercard en Visa; dit resulteert wederom in meer sales.
• Handyman heeft een zeer groot assortiment aan artikelen (meer dan 1.000.000) van bekende- én huismerken. Consumenten vinden dus bijna altijd dat ene product dat ze zoeken. Daarnaast verschijnen er dagelijks nieuwe artikelen.
• Een productfeed is beschikbaar.
• En natuurlijk plaats je ook een Handyman campagne omdat het een zeer aansprekende formule is, die echt een toegevoegde waarde biedt aan je website.
• Publishers worden automatisch goedgekeurd.

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: [email protected]