CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

JBL BE

jbl be De geluidssystemen van JBL die u hoort bij de grootste live-evenementen zijn nu ook beschikbaar voor iedereen!

JBL levert producten voor de grootste clubs, bioscopen, recording studio’s en versterking van het geluid tijdens optredens in concerthallen tot aan de grootste outdoor-evenementen.

De consumenten divisie van JBL levert dezelfde technologie, hetzelfde materiaal en hetzelfde vakmanschap voor desktop speakers, home-theater systemen, hoofdtelefoons, iPod- en iPhone docks en nog veel meer. Als goed geluid is wat u zoekt, is JBL het merk dat u kunt vertrouwen. Professionals vertrouwen op het werk van JBL als geen ander. Het geluid van JBL is op veel plaatsen te horen. Nu is deze pure kwaliteit beschikbaar voor alle huishoudens.

Outlet
Binnen deze campagne is ook de outlet shop (https://be.jbl.com/jbl-outlet-be-nl/jbl-outlet.html) actief. Deze outlet shop biedt het refurbished/ouder aanbod van JBL aan met kortingen van ongeveer 60-70%. Aangezien de outlet de enige is die dit aanbod tegen deze prijzen verkoopt zal de conversie erg hoog zijn.

USPs
• Gratis verzending;
• 30 dagen retourperiode;
• Beveiligde betaling;
• Gratis retour ophaalservice;
• 2 jaar garantie.

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: jguffens@tradetracker.com