Nieuwste Tweets

Recente Facebookberichten

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException

Latest Videos

TradeTracker’s International Performance Marketing Award submission

Real Attribution Launch Event With Launch Partner TMG

Internationaal bereik

Met kantoren in 19 landen is TradeTracker sterk internationaal vertegenwoordigd.

Hoewel het internet geen grenzen kent, zorgt de aanwezigheid van onze eigen medewerkers voor inzicht en waardevolle kennis van de lokale markten.

Wij spreken de taal en organiseren ontmoetingen met de belangrijkste partijen. Hierdoor zijn wij in staat om snel te schakelen, en kunnen wij campagnes en resultaten nog beter optimaliseren.

North America

CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Medion

http://medionAl 25 jaar (Per 2015) biedt Medion consumenten functionele en hoogwaardige elektronica aan. Medion is onderdeel van de Lenovo groep. Lenovo is wereldmarkleider op de PC-Markt, (Desktop, tablets, notebooks)

De eigen webshop Medion.com is vooral bekend van laptops, desktop PC’s en tablets. Daarnaast vind je bij Medion.com ook mobiele telefoons, foto- en videocamera’s, DAB+ radio’s, TV’s, huishoudelijke apparatuur, keukenapparatuur en navigatiesystemen.
Wat zijn de voordelen van Medion.com?
• Medion.com is vooral sterk met kwalitatieve desktops, laptops en tablets van het midden- en hoge segment, tegen een zeer scherpe prijs.
• Medion.com biedt unieke producten die nergens anders te koop zijn.
• Medion brengt als eerste de nieuwste technologieën op de markt. (De eerste laptops en desktops met Windows 10 komen van Medion. Maar ook als er een nieuwe processorfamilie geïntroduceerd wordt van bijvoorbeeld Intel, dan is Medion de eerste die dergelijke systemen op de markt zet.

Publishers:
We zijn vooral op zoek naar publishers die iets over onze producten willen vertellen, door bijvoorbeeld reviews te schrijven, of die informatie van onze persberichtjes plaatsen.
Schrijf je reviews en heb je een voldoende groot publiek, dan kun je in aanmerking komen om reviewmateriaal ter beschikking gesteld te krijgen. Kortingscode en deal websites zijn uitgesloten van het programma.

Programma voorwaarden:
Bij het toewijzing van vergoeding geldt bij dit programma: “last cookie counts.” Dit betekent dat alleen de affiliate die de laatste klik vóór de transactie op zijn site genereerd heeft, recht heeft op een commissie. Voor een nauwkeurige meting is het daarom noodzakelijk dat u alleen links en advertentiematerialen gebruikt die wij aan het netwerk aanleveren.


1 - 10 orders: 3 % van de orderwaarde
11 – 30 orders: 4 % van de orderwaarde
meer dan 30 orders: 5 % van de orderwaarde

Affiliates die al reeds een individueel afgesproken commissietarief ontvangen, zullen niet in aanmerking komen voor overige commissiestaffels, bonusregelingen en verdere extra affiliate-vergoedingen.

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: [email protected]