CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Solarpowersupply.be

solarpowersupply.be Wat heeft de webshop de bezoeker te bieden? Solar Power Supply is de expert op gebied van energieopslag en -voorziening. De producten zijn te gebruiken in outdoor- en offgridsituaties alsook voor noodopslag en -voorziening. De webshop bevat een uitgebreid assortiment topmerken zodat de klant altijd een oplossing kan vinden die bij hen past.

Wat heeft de webshop de affiliate te bieden? Eerlijke commissie voor publishers in elke stap van het proces, reageert snel op berichten, commissies worden regelmatig gekeurd

Wat zijn de unique selling points van de webshop? 1-2 werkdagen levertijd (wat in deze branche snel is), gratis verzending vanaf 20,- (dat is op alle producten die we in de feed zullen aanleveren), 30 dagen gratis retourneren, excellente klantenservice met veel vakkennis, eigen bezorgdag kiezen, uitstekende klantenbeoordeling

Waarom moet de affiliate de campagne promoten en niet die van de concurrent? Solar Power Supply werkt graag samen met kwalitatieve affiliatesites om samen tot mooie resultaten te komen.

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: skilic@tradetracker.com