CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Italiaansewijnen.online

italiaansewijnen.online Italiaansewijnen.online is een 100% Belgisch initiatief. In onze webshop bieden we een 500 mooie Italiaanse wijnen aan uit alle regio’s van Italië en in alle prijsklassen. De webshop is met name opgezet om op een zeer eenvoudige manier en heel overzichtelijk de wijnen te kunnen selecteren. Dit op zowel regio als druif, maar ook wordt het via de tags onderaan elk product mogelijk om voor blends te zoeken van diverse druiven of te zien welke wijnen houtlagering hebben.

De webshop heeft ook de mogelijkheid een productfeed aan te leveren zodat de producten ook door onze publishers via Google Shopping kunnen worden aangeboden of geïntegreerd in hun totaal assortiment.
Qua prijsstrategie hanteert Italiaansewijnen.online prijzen die aan de onderkant zitten van de markt. De klanten krijgen dus veel waar voor hun geld.
En last but not least is er een fidelity programma waarbij de trouwe klanten beloond worden met spaarpunten. Deze leveren naast de super goede marktprijzen ook nog eens een extra korting. Altijd meegenomen.

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: lvpoucke@tradetracker.com