CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Aion.be IOS

aion.be ios Aion is een digitale bank met een lidmaatschapsformule en een moderne menselijke touch, die particuliere en zakelijke klanten een breed dienstenpakket aanbiedt. Aion is gevestigd in Brussel en werkt onder een Belgische banklicentie. Wij bieden onze klanten snelle en eenvoudige manieren om in realtime hun spaargeld en uitgaven te optimaliseren. Met een best-in-class app verstrekken wij bovendien gepersonaliseerd advies.
Onze nieuwe manier van bankieren combineert het beste van traditionele banken met het gebruiksgemak van de nieuwste technologie. Zo geven wij de relatie tussen bank en klanten een nieuwe invulling. Onze diensten gaan verder dan bankieren en beleggen en zijn toegankelijk met één druk op de knop. Zonder extra kosten.

Wij combineren baanbrekende technologie zoals AI met de nieuwste marktinzichten. Zo bezorgen wij onze klanten financieel advies, helpen hen besparen op hun energierekeningen, leningen met lagere intresten vinden en meer uit hun spaargeld halen via een geautomatiseerd platform om geld te besparen en te verdienen. Dat alles maakt onze klanten het leven makkelijker.
De veiligheid van onze klanten komt op de eerste plaats. Met de nieuwste technologie waken de top-beveiligingsspecialisten van Aion erover dat onze beveiligingsprocedures de internationale normen overtreffen en de veiligheid van het geld van onze klanten garanderen.
Tegenwoordig is bankieren grotendeels gebaseerd op aanvullende vergoedingen en extra servicekosten voor het benaderen en beheren van het geld van hun klanten. Door zelf nooit verborgen kosten in rekening te brengen en elke klant gelijk te behandelen, breekt Aion bank resoluut met dit model.

Premium membership @ 19 EUR/maand:
● Multivalutarekeningen
● Valuta wisselen tegen het interbancaire tarief
● Toegang tot hoogrentende spaarrekeningen
● Betere deals voor je huishoudfacturen, autoverzekering en online-aankopen
● 1 bijdrage. Vele besparingen: facturen, leningen en meer.
● We vinden betere deals op je onlineaankopen.
● GRATIS wereldwijd onbeperkte geldafhalen.
● Beheer overal je spaarrekening.
● Vraag persoonlijke leningen aan via ons digitale proces.
● Voeg je Aion Bank kaart toe aan Google en Apple Pay en shop makkelijk.
● Schrijf geld over zonder kosten.

USP’s:
● Met het Premium Lidmaatschap van Aion Bank heb je all-inclusive toegang tot diverse bankdiensten.
● Premium Lidmaatschap
● Multivalutarekeningen
● Geniet van multivalutarekeningen in EUR, USD, GBP, CHF, PLN met een multivaluta-debetkaart.
● Instant-overschrijvingen in andere valuta
● Schrijf wereldwijd geld over tegen aantrekkelijke wisselkoersen. Het proces is instant, zeer veilig en heel eenvoudig.
● Besparen en beleggen
● Verdien meer op je spaargeld met hoogrentende spaarrekeningen (beschermd door de Belgische depositogarantie) of eenvoudige beleggingen – zonder beleggingskosten.
● Slimme geldbesparende tools
● Bespaar geld dankzij handige tools die je huishoudfacturen verlagen en betere deals vinden voor je autoverzekering en online-aankopen.
● Geld Terug Garantie
● We helpen je niet alleen met besparen; we garanderen het zelfs. Als je niet meer bespaart dan je voor je lidmaatschap betaalt, geven wij je het verschil terug.
● Lees er alles over op aion.be.

Commissiemodel:
● Retail leningen: €24.50 CPL & €56 CPS
● Retail membership: €56 CPS

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: lvpoucke@tradetracker.com