CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Boozyshop.be

boozyshop.be Boozyshop is een online makeup & beauty webshop met mooie producten, betaalbare prijzen en de meest geweldige merken die niet of nauwelijks te vinden zijn in Belgische winkels.

Online make-up shoppen bij Boozyshop voelt altijd aan als een feestje. De collectie is altijd up to date, bevat de nieuwste merken en producten van over de hele wereld en dit alles geleverd vanuit het magazijn in Nederland.
Het bedrijf staat voor snelle levering, persoonlijke service en net dat beetje extra wat men niet verwacht.

Waarom het affiliateprogramma van Boozyshop.be?
Boozyshop.be is de nummer 1 makeup & beauty webshop in België; biedt unieke producten tegen scherpe prijzen. Daarnaast biedt het affiliateprogramma van Boozyshop.be de volgende voordelen:
- Hoge vergoeding.
- Hoge conversie dankzij exclusieve merken.
- Veel terugkerende klanten.
- Actief programmabeheer en snelle keuring.

Overige voordelen van Boozyshop.be
De klant kan gebruik maken van een online chat sessie. Op deze manier wordt naar wens persoonlijk advies en begeleiding gegeven om tot een (goede) koop te komen.

Boozyshop heeft een eigen lijn in makeup en skincare, een uitgebreide collectie, die enkel op Boozyshop.be te verkrijgen is.
Kortom: Boozyshop.be is dé makeup en beauty webshop in België. De producten zijn uniek en de condities van het affiliateprogramma zijn erg goed. Boozyshop is de ideale adverteerder om te promoten!

Click to sale tijd
Er wordt een click to sale tijd van 10 min gehanteerd voor kortingscodesites. Alles onder de 10 min wordt afgekeurd.


Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: llampe@tradetracker.com