CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Patser.life

patser.life De succesformule van Patser.life is niet ingewikkeld en draait om de klant: de Patsers. Patser.life doet de dingen die ze doen met één succesdoel voor ogen: de klant ondersteunen om de maximale potentie te benutten. Het motto is dan ook: Unleash your potential! De klant herinnert Patser.life elke dag aan waar ze het voor doen. Daar halen ze veel energie uit en krijgen ze een kick van, elke dag opnieuw! Het assortiment bestaat uit hoogwaardige én heerlijke sportvoeding, sportattributen en complete schema’s.

Wat heeft Patser.life de affiliate te bieden?
Samen met andere geweldige Patser dames en heren vormt Patser.life een community dat niet te breken is. Met de gedeelde liefde en passie voor een gezonde & sportieve levensstijl geven ze elkaar kracht, inspiratie en aanmoediging. Patser.life rust op deze fundering. Ze zorgen voor een platform waar allerlei ideeën, tips, ervaringen en recepten gedeeld worden. Op de laatste plaats niet te vergeten, het samen verkennen van producten en het beste eruit te halen. Om de missie te spreiden speelt de affiliate een enorm grote rol. Als affiliate ben je als het ware een Patser Abassadeur. Denk met Patser.life mee, maken samen creatieve content en maak er het beste van! Dit combineert Patser.life met interessante campagnes en effectieve promoties. Samen sterker en zo wordt het allemaal leuker!

Wat zijn de unique selling points van Patser.life?
• Groot assortiment van sportvoeding, sportattributen en online schema’s;
• Gratis verzending vanaf € 45,-;
• Achteraf betalen;
• Voor 21:00 besteld, volgende werkdag in huis;
• Voor Patsers, door Patsers.

Waarom moet de affiliate Patser.life promoten en niet die van de concurrent?
Patser.life biedt verschillende mogelijkheden aan om aan te sluiten bij het Patser Life’s Ambassadeursprogramma. Trouwe volgers op Instagram, leuke blogs of wil samen sparen met vriendenkennissenfamilie voor kortingen en unieke producten? Alles kan bij Patser.life! Als Patser ambassadeur draagt iedereen ook echt een steentje bij binnen het platform. Eén community waar veel informatie te verkrijgen is welke gedeeld kan worden. Met een gedeelde liefde en passie voor een gezonde en sportieve levensstijl krijgt iedereen kracht, inspiratie en aanmoediging.


Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: llampe@tradetracker.com