Nieuwste Tweets

    Sorry, no Tweets were found.

Recente Facebookberichten

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException

Latest Videos

TradeTracker’s International Performance Marketing Award submission

Real Attribution Launch Event With Launch Partner TMG

Internationaal bereik

Met kantoren in 19 landen is TradeTracker sterk internationaal vertegenwoordigd.

Hoewel het internet geen grenzen kent, zorgt de aanwezigheid van onze eigen medewerkers voor inzicht en waardevolle kennis van de lokale markten.

Wij spreken de taal en organiseren ontmoetingen met de belangrijkste partijen. Hierdoor zijn wij in staat om snel te schakelen, en kunnen wij campagnes en resultaten nog beter optimaliseren.

North America

CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Weightwatchers.be

http://weightwatchers.beALGEMEEN:
Weight Watchers International, Inc. is de grootste commerciële afslankorganisatie ter wereld met een netwerk van filialen. Weight Watchers houdt elke week meer dan 32.000 meetings. Leden krijgen er ondersteuning vanuit de groep en leren er gezonde eetgewoonten, het belang van beweging en hoe hun gedrag aan te passen. Daarnaast biedt Weight Watchers ook innovatieve, digitale diensten aan via het web, mobiele websites en apps, waarmee het de belangrijkste organisatie is op het vlak van betaalde, digitale afslankproducten in de wereld. Daarnaast biedt Weight Watchers een breed gamma producten, publicaties en programma’s aan voor al wie gewicht wil verliezen of het onder controle wil houden.

KIES EEN HAALBAAR PLAN DAT PAST BIJ JOUW LEVEN
Blijven genieten van je favoriete eten, samen met vrienden en familie? Voluit leven en toch afslanken of in shape blijven? Dat kan. Als je het nu met de vernieuwde
aanpak van Weight Watchers doet, is het zelfs makkelijker dan ooit, net omdat het programma eenvoudig en perfect kan worden ingepast in jouw manier van leven. Maak de klik en boek resultaat. Dat kan bij Weight Watchers op twee manieren:
- DE COMBI PAS: geeft je toegang tot de wekelijkse Weight Watchers-cursus, persoonlijke opvolging via je coach en gebruik van alle online tools, steun en tips & tricks van medecursisten.
- HET ONLINE ABONNEMENT: Het perfecte plan voor afslankers die houden van flexibiliteit. Je hebt 24/7 toegang tot het online programma dat flexibel ingepast kan worden binnen jouw levensstijl. Bovendien heb je altijd toegang tot handige online tools, waaronder meer dan 2000 heerlijk slanke recepten.

DEZE 4 NIEUWIGHEDEN ZETTEN JE ALVAST OP WEG NAAR EEN GOED GEVOEL IN EEN GEZOND LICHAAM:
1. De Weight Watchers-app steunt je 24/7 met nieuwe functies: meer tools die je inzicht geven in je eetpatroon, zodat het makkelijker wordt om lekker bewust te eten, een uitgebreide voedingsdatabase met SmartPoints ®, een eet- en beweegdagboek, barcodescanner, receptenplanner en zoveel meer.
2. In de Connect-app-community deel je ervaringen, recepten, beweegtips en motiverende berichtjes met andere cursisten.
3. De begeleiding tijdens de cursus is de eerste acht weken intensiever en nóg beter op jou afgestemd.
4. Het Feel Good-programma is praktischer en makkelijker dan ooit: je blijft genieten van je favoriete eten, leeft voluit en slankt toch af.

IN 2016 LANCEERDE WEIGHT WATCHERS HET NIEUWE FEEL GOODPROGRAMMA
Wat kan je daarvan verwachten? Het programma – dat bestaat uit de luiken voeding, beweging en positieve mindset – wordt sindsdien nog meer op maat aangepast. Door een vernieuwd puntensysteem kan jij blijven genieten van je favoriete lekkernijen. Samen met vrienden en familie voluit leven en toch afslanken kan makkelijk omdat het wordt ingepast in jouw manier van leven, zonder in te boeten op je genot en sociaal leven.

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: [email protected]