CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Albelli.be

albelli.be Albumprinter startte in 2003 als een fotoboek producent in Nederland en heeft sindsdien een snelle expansie verwezenlijkt, waardoor het vandaag tot één van Europa's grootste fotoproduct-leveranciers is uitgegroeid. Met kwaliteit en innovatie als pijlers, inspireren we mensen continu om unieke momenten te delen door gemakkelijk mooie en gepersonaliseerde fotoproducten te creëren.

Met het hoofdkantoor in Amsterdam en een fabriek in Den Haag, kan Albumprinter de 5 Europese sleutelmarkten van verschillende consumentenmerken voorzien. Albelli in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en de UK en Bonusprint (UK), Onksefoto (Zweden) en FotoKnudsen (Noorwegen).

Albumprinter biedt een vitale service aan - de wereld opfleuren door mensen hun memorabele gebeurtenissen weer tot leven te brengen. Door het aanbieden van gratis software kunnen er fotoboeken van professionele kwaliteit aangemaakt worden. Ook andere fotoproducten zoals muurdecoratie, afdrukken, kalenders en tassen behoren tot de mogelijkheden. In een paar simpele stappen kunnen deze producten besteld worden. Waarna ze met veel zorg en aandacht tot in het kleinste detail worden uitgewerkt, vooraleer je ze thuis ontvangt. Iets unieks creëren met foto's was nog nooit zo gemakkelijk, met dank aan onze gebruiksvriendelijke service.

Maak deel uit van het Albumprinter verhaal en deel ons succes door je aan te melden bij ons affiliate programma. Ons getalenteerde web marketing team zijn experts in hun vak en onze conversieratio's zeggen meer dan genoeg. Wij bieden jou alle tools aan om elke campagne een succes te maken.

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: sdesmet@tradetracker.com