CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Tadaaz.be

tadaaz.be Bij Tadaaz zijn we ervan overtuigd dat het leven meer yays & hip hip hoorays verdient. The big things, the little things en alles daartussen. Geef jullie leven kleur met onze gepersonaliseerde cadeaus, kaartjes en traktaties. Vier een klein baby'tje dat geboren wordt, het ja zeggen tegen elkaar, een feest voor een kleine (of grote) kapoen en verras je liefste mama, coole meester of bestie. Je vindt alles om kleine gelukjes en grote overwinningen te vieren op www.tadaaz.be.
Onze website kent sinds zijn opstart dan ook een hoog conversiepercentage met mooie gemiddelde bestelwaardes, die we graag samen met jou maximaliseren.
“Top-affiliates” kunnen trouwens genieten van speciale aanbiedingen. Vermeld Tadaaz, een happy company die een smile op ieders gezicht tovert.

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: skilic@tradetracker.com