Nieuwste Tweets

Recente Facebookberichten

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException

Latest Videos

TradeTracker’s International Performance Marketing Award submission

Real Attribution Launch Event With Launch Partner TMG

Internationaal bereik

Met kantoren in 19 landen is TradeTracker sterk internationaal vertegenwoordigd.

Hoewel het internet geen grenzen kent, zorgt de aanwezigheid van onze eigen medewerkers voor inzicht en waardevolle kennis van de lokale markten.

Wij spreken de taal en organiseren ontmoetingen met de belangrijkste partijen. Hierdoor zijn wij in staat om snel te schakelen, en kunnen wij campagnes en resultaten nog beter optimaliseren.

North America

CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

adidas.be

http://adidas.beOver adidas

adidas.be biedt het nieuwste en grootste online adidas assortiment. adidas staat al meer dan zeventig jaar synoniem voor uitmuntendheid, zodat u veilig en betrouwbaar bij ons kunt winkelen. Het adidas assortiment brengt het allerbeste op het gebied van kwaliteitsnormen, technologie en innovatie samen. Onze bekroonde productinnovaties streven er voortdurend naar om atleten te ondersteunen die steeds betere prestaties willen bereiken.

adidas bestaat uit twee lagen die twee zeer verschillende gebieden van de kleding- en schoenenmarkt bestrijken: Originals adidas Original: Een weerspiegeling van het tijdloze adidas erfgoed. Ooit innovatieve, nu klassieke en altijd authentieke adidas Originals producten worden geïdentificeerd door de Trefoil die op de Olympische Spelen van 1972 in München werd gelanceerd. Sport Performance Alle adidas-producten zien er niet alleen geweldig uit, maar bieden ook ongeëvenaarde prestaties. In de Sport Performance divisie streven we ernaar om de meest functionele en best presterende sportproducten aan te bieden aan sporters in alle sportcategorieën. Onze passie en motivatie is om atleten te helpen die prestaties eisen boven alle andere overwegingen uitstijgen. Prestatieproducten worden ontworpen met behulp van de allernieuwste technische doorbraken.

Adidas Affiliate Programma
Affiliate tools:
- Productfeeds met dagelijkse updates
- Regelmatig creatieve verfrissingen om nieuwe producten en actuele aanbiedingen onder de aandacht te brengen
- Promotietekst links

Voordelen van deelname aan het Adidas affiliate programma
- Een zeer competitieve commissie en een hoge gemiddelde orderwaarde
- 30 dagen cookieperiode
- Aantrekkelijke en vaak bijgewerkte banners en inhoud
- Regelmatige affiliate incentives en aanbiedingen die u zullen helpen om uw bedrijf vooruit te helpen.

Speciale aanbiedingen
Soms zal Adidas speciale aanbiedingen publiceren die niet alleen de verkoop stimuleren, maar je ook in staat stellen om gerichte marketingcampagnes op te zetten en aanzienlijke bonussen en prijzen te verdienen op basis van je prestaties als affiliate.

Meer nodig
Als u niet kunt vinden wat u nodig heeft, stuur gerust naar de accountmanager van deze campagne en we zullen zien wat we kunnen doen om onze samenwerking te verbeteren.