CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Manfield.be

manfield.be Welkom bij Manfield! Hier ben je aan het juiste adres voor het grootste online schoenen assortiment voor dames en heren. De Manfield webshop is 24 uur per dag voor je beschikbaar. Je favoriete schoenen shop je dus eenvoudig online, precies wanneer het jou uitkomt!

SCHOENEN, SCHOENEN EN NOG MEER SCHOENEN!

Manfield staat voor style en ambacht. Manfield vertaalt daarom de laatste modetrends naar een zeer gevarieerd stijlaanbod. De collectie bestaat uit tijdloze en representatieve Schoenen, Tassen en Accessoires, voor zowel Heren als Dames.

Met haar oorsprong in Engeland, staat het merk al meer dan honderdvijftig jaar voor een goede pasvorm, kwaliteit en stijl. Oftewel, ‘Style & Quality’. Deze Engelse afkomst zit in het DNA van het merk: stijl, klasse, en oog voor detail. Dit, in combinatie met de warmte en servicegerichtheid wat bij een familiebedrijf past, maakt Manfield onderscheidend in de markt.

Samenwerken met Manfield betekent een samenwerking met één van de grootste Nederlandse Schoenenretailers. Manfield biedt een toegewijde contactpersoon voor Affiliate Marketing die samen met Affiliates kijkt naar Optimale Campagnes. Daarnaast biedt Manfield altijd seizoensgebonden Content en Acties aan.

De Unique Selling Point’s van Manfield:
• Snelle verzending
• Gratis ophalen en retourneren in onze winkels
• 14 dagen bedenktijd

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: lvpoucke@tradetracker.com

DAMESSCHOENEN
In onze uitgebreide dames collectie vind je damesschoenen voor iedere gelegenheid. Van loafers in zomerse tinten, tot elegante enkellaarsjes en western boots voor een alledaagse look. Maar ook de klassieke pumps en sandalen met hak staan voor je klaar, wanneer je te gast bent op een bruiloft of bij een chic diner. Klassieke modellen worden ondergebracht in een modern jasje en de rijke kleuren van het voorjaar geven iedere outfit een eigen karakter. Maak je outfit compleet met een mooie leren schoudertas, een stijlvol sieraad of een van onze andere accessoires. Zo ben je altijd verzekerd van de laatste trends en de beste kwaliteit!

HERENSCHOENEN
Ook voor heren vind je bij Manfield een gevarieerd assortiment met bekende merken als Van Lier en Black Label. Of je nu op zoek bent naar een geklede veterschoen voor onder een pak, een sportieve sneaker voor naar een feestje of een modieuze loafer voor een heerlijk avondje uit, bij Manfield vind je altijd de perfecte herenschoen. De nieuwe collectie bestaat uit modisch en luxe exemplaren waarbij traditionele kleuren worden afgewisseld met frisse, stijlvolle tinten. Perfect voor het nieuwe seizoen!

SCHOENVERZORGING
Bij Manfield staat kwaliteit voorop. Daarom leggen we ook sterk de focus op het verzorgen van jouw nieuwe paar schoenen. In onze winkels kun jij terecht om jouw schoen te laten impregneren, maar ook op de website vind je meer informatie over schoenverzorging. Op die manier kun jij langer genieten van jouw nieuwe paar schoenen!

ACCESSOIRES VOOR HEM EN HAAR
Met stijlvolle accessoires maak je je look helemaal compleet. Een leren riem of een stijlvolle ketting geven je outfit net dat beetje extra. In onze uitgebreide collectie vind je onder andere sokken, handschoenen, riemen, portemonnees, stijlvolle zonnebrillen en prachtige sieraden. Naast ons eigen merk hebben we de merken Van Lier & Black Label voor kwalitatieve riemen en Collonil voor handige verzorgingsproducten.

TASSEN
Een tas is niet alleen erg handig om je spullen in op te bergen, maar dit item maakt je outfit ook helemaal af! In de collectie vind je handtassen, schoudertassen en shoppers voor een dagje weg, laptoptassen voor naar kantoor en prachtige clutches en heuptasjes voor een avondje uit. Voor elke gelegenheid is een geschikte tas te vinden passend bij jouw stijl. Natuurlijk is er ook aan de heren gedacht en vind je bij Manfield een stijlvolle collectie herentassen met verschillende kwalitatieve laptoptassen. Ideaal om mee te nemen naar het werk!

EENVOUDIG ONLINE SCHOENEN SHOPPEN OP MANFIELD.COM
Of je er nu voor kiest om jouw schoenen online te bestellen of in één van onze winkels, wij maken het je zo gemakkelijk mogelijk.
Uiteraard staan onze collega’s altijd voor je klaar om je het beste advies te geven in onze winkels. Nog een voordeel; in onze winkels is verzenden en retourneren altijd gratis.