CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Alamo.be

alamo.be Met bijna 2.000 autoverhuur locaties wereldwijd biedt Alamo u een netwerk van autohuur locaties op populaire reisbestemmingen als Amerika, Canada, Spanje en Frankrijk. Alamo heeft huurauto’s in diverse categorieën tegen een scherp tarief, met een optimale service. Op Alamo.be vindt u goedkope autohuur tarieven inclusief verzekeringen.

Waarom een auto huren via Alamo.be?
Op Alamo.be boekt u 24 uur per dag een huurauto tegen voordelige autohuur tarieven. De tarieven zijn inclusief ongelimiteerd aantal kilometers, verzekeringen, lokale toeslagen en belastingen. Met onze No-Risk garantie koopt u uw eigen risico volledig af.

Alamo.be : 6,00% tot 10,00% per sale
Alamo biedt een interessante commissiestructuur. Per sale ontvangt u minimaal 6% commissie. Dit kan groeien naar 10% als u meer dan 50 boekingen per jaar realiseert. Met een gemiddelde omzet van 450 euro per sale is dit dus een stevige vergoeding voor u!

Deeplinken is mogelijk naar landen en steden om bezoekers op precies het juiste moment het boekingsproces in te sturen en de conversie te verhogen.

Alamo.be biedt ook een datafeed als u een verdere integratie wenst. In overleg kan zelfs een whitelabel optie worden gemaakt.

Meld u nu direct aan voor het Alamo affiliate programma via TradeTracker en maak meer omzet met uw Belgische website!

Succes met de verkoop!

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: LVandenBossche@tradetracker.com