CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Tinyparks.nl

tinyparks.nl Een prachtige bestemming om de drukke stad tijdelijk te ontvluchten, een plek om weg te dromen in een natuurlijke omgeving en in een unieke accommodatie die van alle gemakken is voorzien. TinyParks is hét concept als het gaat om uniek overnachten in bijzondere sferen. Het doel van Tiny Parks is om waardevolle herinneringen te creëren, die nooit meer vergeten zullen worden.

TinyParks beschikt over drie unieke locaties om te overnachten in een bijzondere setting. Overnacht in een Tiny House in een bos of kies voor één van de unieke glamping tenten op een natuureiland in Nederland.

USP's
Gasten kunnen een bijzondere overnachting verwachten, geen standaard camping of vakantiepark. Het aanbod bestaat uit een complete ervaring: locatie, accommodatie en festival achtige sferen.

● Kleinschalig en sfeervol
● Duurzame accommodaties
● Midden in de natuur
● 3 unieke locaties in Nederland en België

Bij vragen over deze campagne kun je de verantwoordelijke accountmanager contacteren: lsaey@tradetracker.com