Nieuwste Tweets

    Sorry, no Tweets were found.

Recente Facebookberichten

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException

Latest Videos

TradeTracker’s International Performance Marketing Award submission

Real Attribution Launch Event With Launch Partner TMG

Internationaal bereik

Met kantoren in 19 landen is TradeTracker sterk internationaal vertegenwoordigd.

Hoewel het internet geen grenzen kent, zorgt de aanwezigheid van onze eigen medewerkers voor inzicht en waardevolle kennis van de lokale markten.

Wij spreken de taal en organiseren ontmoetingen met de belangrijkste partijen. Hierdoor zijn wij in staat om snel te schakelen, en kunnen wij campagnes en resultaten nog beter optimaliseren.

North America

CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Cardpile.nl

http://cardpile.nl%20Cardpile.nl heeft een grote selectie van goedlopende Engelse bordspellen, zoals Asmodee Group, Days of Wonder, CoolMiniOrNot en Blackrock Games. De webwinkel blinkt uit in het aanbieden van de nieuwste spellen tegen de best mogelijke prijzen. Cardpile.nl is vastbesloten om klanten de beste verkoopvoorwaarden te bieden op de zorgvuldig uitgekozen selectie van populaire bordspellen.

Gratis verzending vanaf €60, anders €9.50. Betalen kan via Bancontact/Mistercash, Maestro, Mastercard, iDEAL, Visa, overschrijving of een cadeaubon.

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: [email protected]