Nieuwste Tweets

Recente Facebookberichten

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException

Latest Videos

TradeTracker’s International Performance Marketing Award submission

Real Attribution Launch Event With Launch Partner TMG

Internationaal bereik

Met kantoren in 19 landen is TradeTracker sterk internationaal vertegenwoordigd.

Hoewel het internet geen grenzen kent, zorgt de aanwezigheid van onze eigen medewerkers voor inzicht en waardevolle kennis van de lokale markten.

Wij spreken de taal en organiseren ontmoetingen met de belangrijkste partijen. Hierdoor zijn wij in staat om snel te schakelen, en kunnen wij campagnes en resultaten nog beter optimaliseren.

North America

CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Fundoo.be

http://fundoo.beFundoo is een webshop met een zeer uitgebreid gamma speelgoed-, tuin-, multimedia-, baby- en feestartikelen. Oorspronkelijk is Fundoo ontstaan als overkoepelend orgaan van verschillende niche-webshops als zwembadstore, tuinhuisstore, trampolineplanet,...

Fundoo heeft constant promoties en aanbiedingen lopen waardoor het fungeert als prijsbreker in de markt. Naast de webshop heeft Fundoo ook een experience store, Fundoo Village, in Nevele. In deze winkel staan grotere producten als zwembaden, trampoline, tuinhuizen,... opgesteld.

Dankzij de Joint Venture van Fun en Fundoo in 2013 kunnen klanten hun online bestellingen ook in meer dan 30 Fun-winkels afhalen, verspreid over heel Vlaanderen dankzij de store pick-up service.

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: [email protected]