CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Hockeydirect.be

hockeydirect.be Wat heeft de webshop de bezoeker te bieden?
HockeyDirect biedt de hockeyer het meest uitgebreide aanbod hockeyspullen ter wereld. De bezoeker geniet hiernaast van lage prijzen en een uitstekende serviceverlening. Ook de passieve hockeyer (maar wel fan van de sport) kan zijn weg vinden op de webshop: de adidas KNHB-shirts zijn exclusief bij HockeyDirect te verkrijgen.

Wat heeft de webshop de affiliate te bieden? - Wat zijn de unique selling points van de webshop?
HockeyDirect is dé hockeyspecialist bij uitstek en hanteert een snelle bezorgtijd. Bestel je voor 20:00? Dan mag je jouw hockeypakketje de volgende dag thuis verwachten. Wanneer je een bestelling boven de €79,- plaatst, hoef je zelfs geen verzendkosten te betalen! Dankzij het sponsorship met de KNHB vind je de exclusieve Official KNHB Shop op HockeyDirect. Als je twijfelt over bijv. een stickkeuze of een schoenmaat dan staat de deskundige klantenservice bijna 70u per week voor je klaar! HockeyDirect hanteert ook een gemakkelijk en kosteloos retour- en omruilbeleid. Maak daarnaast gebruik van de unieke Laagsteprijsgarantie van HockeyDirect.

Waarom moet de affiliate de campagne promoten en niet die van de concurrent?
HockeyDirect is de grootste hockeyspeciaalzaak van de wereld. Zowel ouders van hockeyers, junioren, senioren als beginners en gevorderden weten hun weg goed te vinden op de webshop. Tevreden met de kwaliteit, snelheid en service beveelt 98% van de klanten HockeyDirect aan, aan anderen.

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: jguffens@tradetracker.com