Nieuwste Tweets

Recente Facebookberichten

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException

Latest Videos

TradeTracker’s International Performance Marketing Award submission

Real Attribution Launch Event With Launch Partner TMG

Internationaal bereik

Met kantoren in 19 landen is TradeTracker sterk internationaal vertegenwoordigd.

Hoewel het internet geen grenzen kent, zorgt de aanwezigheid van onze eigen medewerkers voor inzicht en waardevolle kennis van de lokale markten.

Wij spreken de taal en organiseren ontmoetingen met de belangrijkste partijen. Hierdoor zijn wij in staat om snel te schakelen, en kunnen wij campagnes en resultaten nog beter optimaliseren.

North America

CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Teamswear.be

http://teamswear.beWil je Teamswear.be ook promoten? Leuk!
- Je ontvangt tot 7.70% commissie
- Ruim aanbod promotiemateriaal voor diverse doelgroepen
- We verkopen meer dan 50.000 sportartikelen. Grote kans dat jouw doelgroep wel aansluiting heeft met een deel van onze artikelen!

Campagne
Wij verkopen sportkleding voor sportclubs en teams, maar ook aan individuele sporters en de coaches en trainers langs de lijn. Teamswear.be is populair onder teams en (sport)- verenigingen doordat we staffelkortingen bieden voor grote bestellingen, de kleding ook direct kan worden bedrukt en we diverse voordeelpakketten aanbieden. Wie bij Teamswear koopt, profiteert altijd van voordelige A-merken. Zo verkopen we veel Nike, Adidas, Joma, Erima, Select en nog veel meer merken, maar dan tegen scherpe prijzen.

Maximum bestelbedrag
Vanaf een bestelbedrag van €500 wordt er een max. van 5% commissie gegeven ongeachte de productgroep met een maximum van €100 commissie.

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: [email protected]