Nieuwste Tweets

    Sorry, no Tweets were found.

Recente Facebookberichten

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException

Latest Videos

TradeTracker’s International Performance Marketing Award submission

Real Attribution Launch Event With Launch Partner TMG

Internationaal bereik

Met kantoren in 19 landen is TradeTracker sterk internationaal vertegenwoordigd.

Hoewel het internet geen grenzen kent, zorgt de aanwezigheid van onze eigen medewerkers voor inzicht en waardevolle kennis van de lokale markten.

Wij spreken de taal en organiseren ontmoetingen met de belangrijkste partijen. Hierdoor zijn wij in staat om snel te schakelen, en kunnen wij campagnes en resultaten nog beter optimaliseren.

North America

CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Voetbalshop.be

http://voetbalshop.beVoetbalshop.be is de oudste en grootste webshop op het gebied van voetbal. Voetbalshop.be maakt onderdeel uit van een grote holding (Badge) die o.a. producent is van Nike, maar ook een groothandel in voetbalmerchandise heeft. Hierdoor heeft Voetbalshop.be als enige een waanzinnig groot assortiment fanartikelen van alle clubs (meer dan 1000 cadeauartikelen!). Voetbalshop.be doet veel aan branding d.m.v. radio en tv-commercials (o.a. Eredivisie live), maar ook boarding langs het veld en diverse advertenties in de bekende bladen zoals de VI.

De site is onlangs compleet vernieuwd en voldoet weer aan alle verwachtingen van deze tijd. De klant heeft de mogelijkheid om snel bij het gewenste product te komen, maar kan ook lekker shoppen d.m.v. de uitgebreide filterfuncties. Voetbalshop.be heeft altijd mooie acties en scoort het hoogste bezoek rond de start van het seizoen, de cadeauperiode en natuurlijk rondom het EK of WK.

Populairste artikelen: voetbalreplica's, voetbalschoenen, voetbalfashion (copa, quick etc.) en voetbalcadeaus/fanartikelen.

Maak nu gebruik van de uitgebreide productfeed, de mooie banners of maak zelf een deeplink en scoor met hen mee!

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: [email protected]