Nieuwste Tweets

Recente Facebookberichten

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException

Latest Videos

TradeTracker’s International Performance Marketing Award submission

Real Attribution Launch Event With Launch Partner TMG

Internationaal bereik

Met kantoren in 19 landen is TradeTracker sterk internationaal vertegenwoordigd.

Hoewel het internet geen grenzen kent, zorgt de aanwezigheid van onze eigen medewerkers voor inzicht en waardevolle kennis van de lokale markten.

Wij spreken de taal en organiseren ontmoetingen met de belangrijkste partijen. Hierdoor zijn wij in staat om snel te schakelen, en kunnen wij campagnes en resultaten nog beter optimaliseren.

North America

CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Lidl.be

http://lidl.beMet meer dan 300 winkels in België is Lidl er voor iedereen die telt. Zowel onze food als non-food producten worden er tegen Lidl-prijzen aangeboden. In het verlengde van het non-food assortiment heeft Lidl in 2016 de Lidl-shop gelanceerd, met als grote voordeel dat er online een groter aanbod is. Je vindt er meer dan 3000 artikelen aan de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs, waarbij de categorieën klussen, tuin, mode en interieur slechts een greep uit het ruime aanbod zijn.
Elke week breidt Lidl het aanbod uit met nieuwe- en seizoensgebonden producten, aangevuld met leuke acties en sterke promoties. De tijdelijk beschikbare aanbiedingen volgen het OP=OP principe, op deze manier blijft het aanbod altijd uniek. Producten zoals een opblaasbare jacuzzi en een elektrische fiets verrassen de klanten en maken van de webshop een echte aandachtstrekker.

USP’s:
- 90 dagen bedenktijd
- Levering tot bij je thuis of in een afhaalpunt
- Levering in heel België
- Veilig online betalen
- Kwaliteitsgarantie
- Lidl-prijzen