CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Schoonheidsschool.be

schoonheidsschool.be De Schoonheidsschool is met meer dan 6000 studenten per jaar een van de grootste beautyscholen in de benelux. De opleidingen worden gegeven door zelfstandige ondernemers met bakken ervaring in de praktijk. Vanaf de dag dat je bij ons start, oefen je de job uit waarin jij wil werken.
De Schoonheidsschool biedt meer dan 250 groepsopleidingen aan, verspreid over 6 campussen over Vlaanderen. Al onze opleidingen ondergaan steeds een grote kwaliteitscontrole waarbij de prijs zo voordelig mogelijk wordt gehouden.

Iedereen is welkom aan de Schoonheidsschool. Je heb geen voorkennis of diploma nodig (buiten voor sommige gespecialiseerde opleidingen). Enkel inschrijven is de boodschap! Wanneer je slaagt voor je examen, ontvang je een waardevol diploma waarmee je dadelijk aan de slag kan!

Missie
De missie van de Schoonheidsschool is studenten de kortste weg naar een job aanbieden, of hen met behulp van onze opleidingen een volgende stap in hun carrière doen zetten. Onze opleidingen zijn zó samengesteld dat ze, na het succesvol afleggen van het examen, rechtstreeks toegang geven tot het beroep dat de student voor ogen heeft. Bij ons studeer je dus niet ‘zomaar’, je investeert echt in je toekomst. Ongeveer de helft van onze afgestudeerden gaat aan de slag als werknemer, de rest start als zelfstandige.

Erkenningen
De Schoonheidsschool VZW is één van de grootste opleidingsverstrekkers van Vlaanderen op het gebied van Beauty, Wellness, Lifestyle, Fashion en Media. Ze organiseert professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen. De Schoonheidsschool is erkend opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid in het kader van de opleidingscheques en de KMO-portefeuille. Daarnaast is zij ook erkend door de beroepsvereniging Wellnessfederatie vzw die zetelt in de Hoge Raad Voor De Zelfstandige en de KMO. De onderwijsinstelling voldoet aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001 en is ingeschreven in het Centrale Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)

Voordelen
- De beste prijs-kwaliteitsverhouding
- Meer dan 250 groepsopleidingen
- Waardevolle diploma’s
- Praktijkgerichte opleidingen
- Topdocenten met jarenlange ervaring in het vak
- Moderne leeromgeving
- Campussen overal in Vlaanderen
- Gratis aanvragen van proefhoofdstuk
- Mogelijkheid tot stage
- Korting mogelijk met de kmo-portefeuille

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: cdepourcq@tradetracker.com