Nieuwste Tweets

Recente Facebookberichten

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException

Latest Videos

TradeTracker’s International Performance Marketing Award submission

Real Attribution Launch Event With Launch Partner TMG

Internationaal bereik

Met kantoren in 19 landen is TradeTracker sterk internationaal vertegenwoordigd.

Hoewel het internet geen grenzen kent, zorgt de aanwezigheid van onze eigen medewerkers voor inzicht en waardevolle kennis van de lokale markten.

Wij spreken de taal en organiseren ontmoetingen met de belangrijkste partijen. Hierdoor zijn wij in staat om snel te schakelen, en kunnen wij campagnes en resultaten nog beter optimaliseren.

North America

CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Sympl.be

http://sympl.besympl NV is een online rekruteringsbureau gelegen op het eilandje in Antwerpen.

• De sourcing van de kandidaten gebeurt volledig online. We voeren hiervoor advertising campagnes op traditionele jobplatformen zoals VDAB en Indeed. Maar we voeren ook en voornamelijk gerichte campagnes op Facebook, Instagram, LinkedIn, Outbrain,... Op die manier trekken we passieve kandidaten aan.
• Het sollicitatieproces zelf gebeurt eveneens volledig online. De kandidaat komt op onze vacaturepagina en vult een korte vragenlijst in. Aan de hand van deze informatie beslissen wij intern of de kandidaat door mag naar de volgende ronde : een automatisch video interview. De kandidaat krijgt een 5-tal vragen op zijn scherm waarna hij voldoende tijd heeft om te antwoorden op deze vraag. Groot voordeel hierbij is dat de sollicitant zich niet hoeft te verplaatsen en het interview bijgevolg kan afleggen waar en wanneer hij wil. Het video interview wordt door ons bekeken. Als het positief is, doen wij nog een telefonische screening en als laatste stap stellen wij de beste kandidaten (samen met hun video) voor aan onze klant.
• Via TradeTracker willen we vacatures plaatsen om zo nog meer (en betere) sollicitanten binnen te trekken.

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: [email protected]