Nieuwste Tweets

Recente Facebookberichten

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException

Latest Videos

TradeTracker’s International Performance Marketing Award submission

Real Attribution Launch Event With Launch Partner TMG

Internationaal bereik

Met kantoren in 19 landen is TradeTracker sterk internationaal vertegenwoordigd.

Hoewel het internet geen grenzen kent, zorgt de aanwezigheid van onze eigen medewerkers voor inzicht en waardevolle kennis van de lokale markten.

Wij spreken de taal en organiseren ontmoetingen met de belangrijkste partijen. Hierdoor zijn wij in staat om snel te schakelen, en kunnen wij campagnes en resultaten nog beter optimaliseren.

North America

CASE STUDIES

Ontdek hoe de industrie de samenwerking met ons ervaart. Lees hun verhaal en volg dezelfde weg naar succes.

Uitgelicht: Trivago

Als de grootste hotelvergelijker in de wereld is Trivago altijd het eerste brand dat in de zoekresultaten verschijnt. Opgestart in Dusseldorf, Duitsland in 2005, telt Trivago nu meer dan 600 medewerkers wereldwijd. Ze helpen miljoenen consumenten het perfecte hotel te vinden in een database bestaande uit meer dan 750.000 hotels wereldwijd. Trivago biedt consumenten door middel van een innovatieve, snelle, uitgebreide en gebruiksvriendelijke website de mogelijkheid het gewenste hotel te vinden dat bij hen past. TradeTracker assisteert Trivago om wereldwijd nieuwe gebruikers aan te trekken. In samenwerking met Trivago formuleerde TradeTracker een aangepaste click-out model dat ervoor zorgt dat affiliates adequaat beloond worden voor hun verwijzingen.

Download

Case Studies

Plopsa Case study

Plopsa

De parken van de Plopsa Group, deel van Studio 100, brengen elk een uniek concept door de Studio 100-figuren en hun magische omgeving tot leven te brengen. Ze verwelkomen hiermee meer dan 3 miljoen bezoekers per jaar. Een bezoekersaantal dat elk jaar toeneemt mede door de samenwerking met TradeTracker.

Download

ICI Paris XL Case study

ICI Paris XL

ICI Paris XL wilt de klantgerichtheid en persoonlijke aanpak in de fysieke winkels doortrekken naar hun online verkoop. TradeTracker helpt hen om hun kermerkende aankoopervaring van offline naar online te vertalen. Samen werken ze aan kwalitatieve content in functie van de noden van de eindconsument.

Download

EasyVoyage

EasyVoyage helpt maandelijks meer dan 6 miljoen gebruikers in het vinden van hun volgende grote avontuur. EasyVoyage benaderde ons om hun aanpak op de Europese markt te versterken en hun regionale verkeer te verhogen. Voorzien van een netwerk dat verbonden is met de belangrijkste publishers van Europa was ons platform…

Download

TUI

De absolute nummer 1 wereldwijd in de toeristische sector. Een langdurige en succesvolle relatie waarbij TradeTracker TUI een aanpak bezorgde waarin er enkel gewerkt wordt met affiliates die de TUI “feel good” attitude op uitzonderlijke wijze uitdragen.

Download

Trivago

Als de grootste hotelvergelijker in de wereld is Trivago altijd het eerste brand dat in de zoekresultaten verschijnt. Opgestart in Dusseldorf, Duitsland in 2005, telt Trivago nu meer dan 600 medewerkers wereldwijd. Ze helpen miljoenen consumenten het perfecte hotel te vinden in een database bestaande uit meer dan 750.000 hotels…

Download

Klaar voor de volgende stap?

Wees slim en maak online adverteren weer winstgevend en leuk. Meld u daarom nu aan bij TradeTracker! Een team van gedreven affiliate marketing professionals staat klaar om direct voor u aan de slag te gaan.