Nieuwste Tweets

    Sorry, no Tweets were found.

Recente Facebookberichten

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException

Latest Videos

TradeTracker’s International Performance Marketing Award submission

Real Attribution Launch Event With Launch Partner TMG

Internationaal bereik

Met kantoren in 19 landen is TradeTracker sterk internationaal vertegenwoordigd.

Hoewel het internet geen grenzen kent, zorgt de aanwezigheid van onze eigen medewerkers voor inzicht en waardevolle kennis van de lokale markten.

Wij spreken de taal en organiseren ontmoetingen met de belangrijkste partijen. Hierdoor zijn wij in staat om snel te schakelen, en kunnen wij campagnes en resultaten nog beter optimaliseren.

North America

13 February, 2020 by TradeTracker Belgium Adverteerder Affiliate Attribution Campagnes Dating TradeTracker News Valentijn

We luidden het nieuwe jaar in en sluiten daarmee een vorig decennium af. De afgelopen tien jaar brachten heel wat nieuwe ontwikkelingen binnen de e-commerce. De markt bloeide verder open, klanten kregen grote verwachtingen en we zagen de mobiele e-commercemarkt toenemen. Ook bij TradeTracker België waren deze ontwikkelingen alom tegenwoordig. We nemen je daarom graag mee in “a trip down memory lane” door een overzicht van enkele -voor ons belangrijke- ontwikkelingen en hoogtepunten van de afgelopen tien jaar.

Start decennium
In 2008 opende TradeTracker een nieuw kantoor in België door voornamelijk in te zetten op adverteerders uit het travelsegment. Sinds de start van het decennium verruimde het aantal adverteerders uit andere gekende segmenten bij TradeTracker, zoals Fashion en Telecom.

April 2010: Deuren open in de Nordics
Na succesvolle expansies naar de buurlanden was het nu de beurt aan de Scandinavische markt. Met de opening van een kantoor in Helsinki, Finland zette TradeTracker voet aan de grond in Scandinavië. In 2011 volgden de kantoren in Zweden (april 2011), Noorwegen (juni 2011) en Denemarken (augustus 2011).

December 2010: Expansie naar Oost-Europa
Met de enorm snel groeiende e-commerce markten in Oost-Europa was de tijd rijp om de stap naar Oost-Europa te maken. In december 2010 werden de kantoren in Polen en Hongarije geopend. In september 2012 kwam hier Tsjechië bij.

Oktober 2011: Eerste eTravel Summit
In 2011 organiseerde TradeTracker haar eerste eTravel Summit, toen nog onder de naam TradeTravel, in het Fox reistheater. Meer dan 100 bezoekers komen deze eerste editie bezoeken en het evenement groeide uit tot een jaarlijks terugkerend event, dat over de jaren heen al meer dan duizend bezoekers heeft mogen verwelkomen.

November 2011: De Alpen werden beklommen
TradeTracker opende eind 2011 haar kantoor in Oostenrijk, en in het jaar daarna werd ook het kantoor in Zwitserland geopend.

Juni 2012: TradeTracker Rusland startte eerste campagne
Vanuit het kantoor in Moskou werden de eerste campagnes gelanceerd en zag TradeTracker Rusland meteen goede resultaten.

Februari 2013: Franse kantoor geopend
Het kantoor in Lille in Frankrijk opende haar deuren. Vanaf dat moment maakten ook veel internationale adverteerders die reeds in de huidige landen actief waren de overstap naar TradeTracker Frankrijk.

April 2013: Eerste Plopsa Affiliatedag
Op 18 april 2019 organiseerde TradeTracker België in samenwerking met Plopsa een Affiliatedag waarbij er meerdere interessante presentaties werden gegeven. Achteraf konden de aanwezigen genieten van vrije toegang tot het park.

Eind 2013: Verdubbeling team TradeTracker België
Het team van TradeTracker België is zodanig gegroeid dat een uitbreiding van het kantoor niet kon uitblijven.

Januari 2014: TUI & TradeTracker sluiten exclusieve partnership
TUI koos er voor om exclusief met TradeTracker Nederland, en later met België te gaan werken. De samenwerking met de grootste Traveladverteerder van Nederland was al sinds 2007 actief, maar werd voortgezet op exclusieve basis.

Mei 2014: Globale partnership met Alibaba
Ali Express opende affiliate programma’s bij TradeTracker in alle landen. Het programma groeide al snel uit tot één van de grotere programma’s binnen TradeTracker’s Shopping Industry en draait nog altijd.

Juni 2014: Lancering AdMonitor
In het kader van volledige transparantie naar haar klanten lanceerde TradeTracker de AdMonitor. Met deze feature kan er in de zoekmachine gemonitord worden wat er gebeurt met de merknamen en belangrijke keywords en of er geen inbreuk wordt gemaakt.

Juli 2014: Nieuw logo
In de zomer van 2014 introduceerde TradeTracker haar nieuwe logo en pay off “performance marketing”. Dit was de eerste stap in een aantal verdere (re)designs van de opvolgende periodes.

Lees zeker de volgende blog om te weten wat TradeTracker België bereikte in 2015 tot en met 2019.