Blogs

Find the latest news from the performance marketing industry, tips and tricks on how to better your affiliate marketing, in depth topic analysis by our selected opinion leaders and a glimpse of life inside TradeTracker around the globe.

Back to all blogs

TradeTracker.com lanceert netwerk in Zwitserland

Steeds meer klanten van het internationale affiliatenetwerk TradeTracker.com hebben aangegeven affiliatecampagnes te willen starten in Zwitserland. De toenemende vraag van klanten en stevige groei van de online advertentie-uitgaven in het land zijn enkele redenen die hebben bijgedragen aan de beslissing te lanceren in deze interessante markt. Zo neemt ook het percentage online-uitgaven ten opzichte van de totale advertentie-uitgaven toe.

Een trend die doorzet in de DACH-regio is het grensoverschrijdend aanbieden van campagnes om een zo breed mogelijk Duitstalig publiek aan te trekken. Niet alleen adverteerders laten de landsgrenzen steeds meer vervagen, ook affiliates proberen hun reikwijdte constant te vergroten. De eerste campagnes die het netwerk onder andere lanceert zijn: Cheaptickets.ch, Westernunion.ch, Bet-at-home.com.

De uitbreiding houdt in dat TradeTracker op dit moment haar diensten levert in 14 landen; België, Denemarken, Duitsland, Finland, Hongarije, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Rusland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.

Zwitserland: consolideren van de DACH-regio

TradeTracker’s CEO Paul van Doorn over de uitbreiding naar Zwitserland: “Lancering in Zwitserland consolideert de DACH-regio en verwijdert barrières voor adverteerders om zo hun campagnes beschikbaar te stellen in alle Duits sprekende landen. Daarnaast fungeert Zwitserland als bouwsteen in de verdere uitbreiding naar Frankrijk en Italië, wat TradeTracker pan-Europese dekking biedt.”

Heiko Hildebrandt, Managing Director van TradeTracker Duitsland en Zwitserland voegt toe; “Wij zijn er zeker van dat TradeTracker’s prestatiegerichte aanpak en technologisch leiderschap de gehele online marketing in Zwitserland zal veranderen. Adverteerders en affiliates van alle formaten zullen profiteren van TradeTracker’s internationale netwerk, uitgebreide ervaring, uitstekende kwaliteit van dienstverlening en unieke systeemfuncties, zoals Brand Monitoring voor adverteerders of Super Fast Payment voor affiliates.”

Met 15,2% groei in totale advertentie-uitgaven verovert Zwitserland de 12e Europese positie met online uitgaven van € 422 miljoen in 2011.

You might like...

TradeTracker België is genomineerd voor de BeCommerce Awards!

Voor de 16e keer op rij organiseert BeCommerce in samenwerking met Digital First de BeCommerce Awards. TradeTracker België diende een case in voor de categorie ‘Innovation Award’. Hierin deelden we onze visie op een cookieless future en hoe wij hier met alternatieve tracking mogelijkheden antwoord op bieden. Op 13 oktober wordt tijdens het gala event [...]

Find out more

Waar kan je momenteel op reis?

Dat er een groot verlangen is om terug op reis te gaan, staat niet ter discussie. Het kickstarten van de reissector is helaas afhankelijk van andere factoren. Dezelfde factoren die het afgelopen jaar veel invloed hebben uitgeoefend op de performance van onze geliefde travel klanten en publishers. Ondanks dat we voorzichtig durven dromen over een [...]

Find out more

Publisher Spotlight: Thomas Loyens

TradeTracker zet regelmatig publishers in de spotlight om hun verhaal te doen en ervaringen te delen met anderen. Deze maand in de spotlight: Thomas Loyens. Wat is het verhaal achter Thomas Loyens? Ik ben ooit gestart als webdesigner met het ontwikkelen van webshops in Photoshop. Toen ben ik toevallig op een website die te koop [...]

Find out more

Met deze tips verhoog jij jouw SEO-ranking

Of je nu een blog, webshop of gewoon leuke website hebt: er komt meer bij kijken dan het aantrekkelijk doen ogen. Eerst en vooral wil je dat mensen jouw site vinden. TradeTracker geeft je graag enkele tips en tricks om jouw positie op Google te verhogen. Ben jij juist gestart met jouw website? Of staat [...]

Find out more