Blogs

Vind hier het laatste nieuws uit de performance marketing-industrie, tips en trucs om uw affiliate marketing programma te verbeteren, diepgaande analyses door onze experts en een glimp van het leven binnen TradeTracker.

TRADETRACKER LANCEERT GLOEDNIEUWE WEBSITE!

Welkom op de officiële blog van TradeTracker België, slechts één van de vele recente toevoegingen aan onze nieuwe website! We zijn trots op het resultaat en bieden een aantal tools die u uitleg geven en kunnen helpen met het optimaliseren van uw aanpak in affiliatemarketing.

We verkeren in een spannende periode waarin we diverse grote veranderingen aan ons platform hebben doorgevoerd. Dit leidt er onder meer toe dat we onze rol als autoriteit binnen de affiliate marketingbranche blijvend kunnen bevestigen. Ook de nieuwe features van onze website spelen hierin een belangrijke rol.

Naast deze features springt de moderne lay-out direct in het oog. De nieuwe structuur voldoet helemaal aan de huidige designstandaard en zorgt ervoor dat de website vanaf nagenoeg alle apparaten toegankelijk is. Dankzij de update is onze website niet langer alleen een portal naar uw TradeTracker Dashboard, maar biedt zij ook een schat aan interessante informatie die uw aanpak van affiliate marketing aanzienlijk kunnen verbeteren.

De belangrijkste features van onze nieuwe website zijn:

Het Kenniscentrum

Een volle vergaarbak aan nuttige informatie. Hier leggen wij onder meer de basis van ons platform uit en welke rol publishers en adverteerders binnen affiliate marketing spelen. In dit kenniscentrum vindt u bovendien de meest uitgebreide begrippenlijst binnen de affiliate marketingbranche.

Interessante Case-studies

We hebben het reilen en zeilen van enkele van onze adverteerders in case-studies uiteengezet, zodat u zelf kunt lezen wat zij via ons hebben bereikt. In deze cases laten wij zien hoe bedrijven zoals Trivago, OTTO, TUI en Easyvoyage gebruik maken van het netwerk, de functionaliteit en de support van TradeTracker.

Dit Blog!

Via dit blog brengen wij u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons netwerk en in affiliate marketing. Daarnaast informeren onze gespecialiseerde accountmanagers u regelmatig over de vooruitgang van de vijf industries waarin TradeTracker actief is.

Dankzij deze en andere features stellen wij u in staat nog beter uw campagnes te optimaliseren. Wij hopen dan ook dat u blij verrast zult zijn met deze features. Ondertussen blijven wij doorgaan met het ontwikkelen van nieuwe tools, zodat u ook in de nabije toekomst beschikt over het beste materiaal binnen affiliate marketing.

Happy Browsing!

TradeTracker België

P.S. Wanneer u in ons nieuwe platform inlogt, wordt u verwelkomd met een aantal nieuwe updates. Laat ons op Facebook, Twitter of Instagram weten wat volgens u de beste (nieuwe) feature is en maak kans op een Samsung Galaxy S6 Edge! Gebruik voor deze actie de hashtag #TTwin.

Misschien ook interessant...

Waar kan je momenteel op reis?

Dat er een groot verlangen is om terug op reis te gaan, staat niet ter discussie. Het kickstarten van de reissector is helaas afhankelijk van andere factoren. Dezelfde factoren die het afgelopen jaar veel invloed hebben uitgeoefend op de performance van onze geliefde travel klanten en publishers. Ondanks dat we voorzichtig durven dromen over een [...]

Meer

Publisher Spotlight: Thomas Loyens

TradeTracker zet regelmatig publishers in de spotlight om hun verhaal te doen en ervaringen te delen met anderen. Deze maand in de spotlight: Thomas Loyens. Wat is het verhaal achter Thomas Loyens? Ik ben ooit gestart als webdesigner met het ontwikkelen van webshops in Photoshop. Toen ben ik toevallig op een website die te koop [...]

Meer

Met deze tips verhoog jij jouw SEO-ranking

Of je nu een blog, webshop of gewoon leuke website hebt: er komt meer bij kijken dan het aantrekkelijk doen ogen. Eerst en vooral wil je dat mensen jouw site vinden. TradeTracker geeft je graag enkele tips en tricks om jouw positie op Google te verhogen. Ben jij juist gestart met jouw website? Of staat [...]

Meer

Nieuwe feature release – App Tracking & Mobile Metrics

De nieuwste feature van TradeTracker, Mobile Metrics, biedt adverteerders de mogelijkheid om hun mobiele app toe te voegen als onderdeel van hun campagne. App-installs, app-starts en in-app-transacties kunnen worden bijgehouden en zijn cross-device te volgen om affiliates eerlijk te belonen. Wat zijn Mobile Metrics? Tegenwoordig worden er bijna 250 miljard mobiele apps per jaar gedownload [...]

Meer