Blogs

Find the latest news from the performance marketing industry, tips and tricks on how to better your affiliate marketing, in depth topic analysis by our selected opinion leaders and a glimpse of life inside TradeTracker around the globe.

Back to all blogs

TRADETRACKER LANCEERT GLOEDNIEUWE WEBSITE!

Welkom op de officiële blog van TradeTracker België, slechts één van de vele recente toevoegingen aan onze nieuwe website! We zijn trots op het resultaat en bieden een aantal tools die u uitleg geven en kunnen helpen met het optimaliseren van uw aanpak in affiliatemarketing.

We verkeren in een spannende periode waarin we diverse grote veranderingen aan ons platform hebben doorgevoerd. Dit leidt er onder meer toe dat we onze rol als autoriteit binnen de affiliate marketingbranche blijvend kunnen bevestigen. Ook de nieuwe features van onze website spelen hierin een belangrijke rol.

Naast deze features springt de moderne lay-out direct in het oog. De nieuwe structuur voldoet helemaal aan de huidige designstandaard en zorgt ervoor dat de website vanaf nagenoeg alle apparaten toegankelijk is. Dankzij de update is onze website niet langer alleen een portal naar uw TradeTracker Dashboard, maar biedt zij ook een schat aan interessante informatie die uw aanpak van affiliate marketing aanzienlijk kunnen verbeteren.

De belangrijkste features van onze nieuwe website zijn:

Het Kenniscentrum

Een volle vergaarbak aan nuttige informatie. Hier leggen wij onder meer de basis van ons platform uit en welke rol publishers en adverteerders binnen affiliate marketing spelen. In dit kenniscentrum vindt u bovendien de meest uitgebreide begrippenlijst binnen de affiliate marketingbranche.

Interessante Case-studies

We hebben het reilen en zeilen van enkele van onze adverteerders in case-studies uiteengezet, zodat u zelf kunt lezen wat zij via ons hebben bereikt. In deze cases laten wij zien hoe bedrijven zoals Trivago, OTTO, TUI en Easyvoyage gebruik maken van het netwerk, de functionaliteit en de support van TradeTracker.

Dit Blog!

Via dit blog brengen wij u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons netwerk en in affiliate marketing. Daarnaast informeren onze gespecialiseerde accountmanagers u regelmatig over de vooruitgang van de vijf industries waarin TradeTracker actief is.

Dankzij deze en andere features stellen wij u in staat nog beter uw campagnes te optimaliseren. Wij hopen dan ook dat u blij verrast zult zijn met deze features. Ondertussen blijven wij doorgaan met het ontwikkelen van nieuwe tools, zodat u ook in de nabije toekomst beschikt over het beste materiaal binnen affiliate marketing.

Happy Browsing!

TradeTracker België

P.S. Wanneer u in ons nieuwe platform inlogt, wordt u verwelkomd met een aantal nieuwe updates. Laat ons op Facebook, Twitter of Instagram weten wat volgens u de beste (nieuwe) feature is en maak kans op een Samsung Galaxy S6 Edge! Gebruik voor deze actie de hashtag #TTwin.


You might like...

TradeTracker België is genomineerd voor de BeCommerce Awards!

Find out more

Waar kan je momenteel op reis?

Find out more

Publisher Spotlight: Thomas Loyens

Find out more

Met deze tips verhoog jij jouw SEO-ranking

Find out more