Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Cartracker.nl

cartracker.nl Cartracker.nl –Rittenregistratie partner en meer!

Cartracker.nl.nl is een internationale scale-up met een focus op innovatie en mobiliteit. Het innoveren zit in het DNA en past Cartracker.nl toe in de eigen hard- en software. Denk hierbij aan een uitgebreid Track en Trace systeem met alle facetten voor een Fleet Manager, met onder andere Rittenregistratie voor de belastingdienst, Wagenparkbeheer, Carsharing, Rijgedrag technologie, Dashcams en onderhoudplanningen.

Cartracker.nl splitst deze mogelijkheden op voor de (kleine) wagenparkbeheerder, leaserijder en natuurlijk de ZZP’er. Alle nieuwe klanten testen standaard 30 dagen gratis, binnen de testperiode kan men de Track en Trace hardware kosteloos retourneren. Met de prijzen zijn twee mogelijkheden:
1. All-in Lease tarief (vanaf € 10,-), de gebruiker krijgt de hardware in bruikleen en betaalt een vast bedrag per maand zonder eenmalige kosten vooraf;
2. Koop: gebruikers betalen € 145,- vooraf en worden eigenaar van de hardware. De maandelijkse kosten starten al vanaf € 5,- per maand.

Maar met Coupon Code TESTCARTRACKER.NL (in te vullen in de webshop) testen de klanten minimaal 90 dagen gratis bij lease. Bij de optie koop krijgen ze €15,00 korting op de hardware en testen de klanten 60 dagen gratis!

Waarom bestellen gebruikers bij Cartracker.nl?
• Contract is maandelijks opzegbaar – geen gedoe met lange contracten;
• Plug de hardware (dongel) in en de gebruiker kan gelijk beginnen;
o Keuze voor professionele inbouw is optioneel (incl. Keurmerk Ritregistratiesystemen);
• Betaal pas na de testperiode, vind men het niets? Stuur het dan terug!;
• Cartracker.nl is ook parkeerprovider met automatische stop, bij het wegrijden stopt Cartracker.nl de parkeemeter automatisch. Is de parkeeractie zakelijk? Dan betalen gebruikers geen transactiekosten!;
• Uiteraard met gratis rittenregistratie app voor de bestuurder.

Cartracker.nl is de enige partij op de Rittenregistratie / Track en Trace markt waarbij de gebruiker alle functionaliteiten voor een vaste lage prijs krijgt. Geen onvoorziene hoge kosten, geen lange wurgcontracten en zeer flexibel inzetbaar. Voor zowel grote, middelgrote en kleine wagenparken. Compleet pakket voor een zachte prijs.