Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Bababoe.nl

bababoe.nl Bababoe.nl is een Nederlandse webshop die zich richt op het aanbieden van wasbare producten zoals wasbare luiers, inleggers, zoogcompressen en zwemluiers. Naast wasbare producten biedt Bababoe.nl ook andere producten aan, zoals natuurlijke verzorging en accessoires. De webshop biedt gratis verzending voor bestellingen boven de € 40,- en heeft een hele snelle levering binnen Nederland. Bababoe.nl is dus een geschikte webshop voor mensen die op zoek zijn naar duurzame en betaalbare wasbare producten en natuurlijke verzorging.

De producten van Bababoe.nl worden zorgvuldig geselecteerd en met liefde gemaakt. Daarnaast dragen de producten bij aan een betere en schonere wereld doordat het afval aanzienlijk verminderd vanwege het hergebruiken van de wasbare producten. Daarnaast voorziet Bababoe.nl onze klanten ook graag van tips & trick m.b.t. tot onze producten, maar ook nemen wij de klant graag mee in een stukje gezonde leefstijl.
De verzorgingsproducten zijn natuurlijk en het meeste is Biologisch en gecertificeerd Nederlands familiebedrijf

Bababoe.nl wordt beoordeeld met een 9.5 van ruim 500 beoordelingen Scherp in prijs tegen een hele goede kwaliteit. Bababoe.nl richt zich op eerlijke en duurzame producten van hoge kwaliteit. Daarnaast vindt Bababoe.nl het ook belangrijk dat het betaalbaar blijft en berekenen daarom eerlijke prijzen voor een zeer goede kwaliteit. Bababoe.nl verpakt de producten zo duurzaam mogelijk door geen gebruik te maken van plastic, maar juist gerecycled karton en tape. Ook hergebruikt Bababoe.nl indien mogelijk weer de geretourneerde verpakkingen en dozen waar de producten in verscheept worden.

Daarnaast hebeft Bababoe.nl eigen unieke prints zwemluiers waardoor ze onderscheidend zijn. Als de affiliate ook waarde hecht aan deze aspecten, kan het promoten van Bababoe.nl bijdragen aan de reputatie van de affiliate als een verantwoordelijke en betrouwbare partner. Bababoe.nl heeft een mooi assortiment aan wasbare producten en andere producten zoals natuurlijke verzorging. Dit biedt mogelijkheden voor de affiliate om verschillende producten te promoten en een breder publiek aan te spreken.