Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Bressy.nl

bressy.nl Bressy.nl maakt de meest comfortabele voedingsbeha voor moeders en moeders-to-be. Bressy.nl maakt het geven van borstvoeding zo makkelijk mogelijk. De voedingsbeha's zijn zacht, comfortabel en makkelijk open te doen met de knoopjes in het midden. Gemakkelijk om de borst bloot te leggen en de baby kan meteen beginnen met drinken. Borstvoeding geven zonder gedoe!

Onze webshop heeft een erg hoog conversiepercentage, voor referrals ligt dit ruim boven de 4,5%. En we verkopen een product dat heel duidelijk geschikt is voor 1 doelgroep: moeders/aankomende moeders.

Onze voedingsbeha heeft de volgende usp’s:
✔️ Voor overdag en 's nachts
✔️ Elastisch katoen
✔️ Verwisselbare pads
✔️ Geen vervelende haakjes
✔️ Geen trekkende bandjes
✔️ Makkelijk te openen met de knoopjes

Bressy.nl heeft een duidelijk en goed te bereiken doelgroep en een website met een bovengemiddeld conversiepercentage. Daarnaast doet Bressy.nl alles voor tevreden klanten en is er een goede klantenservice. Hierdoor krijgt Bressy.nl goede reviews van klanten en bevelen klanten de voedingsbeha aan.