Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Megagadgets.nl

megagadgets.nl MegaGadgets.nl is gespecialiseerd in de handel, distributie en marketing van de laatste en nieuwste gadgets en andere innovatieve producten. De hele wereld wordt afgereisd op zoek naar producten met een twist, die je inspireren of gewoon leuk zijn. Gadgets zijn leuke hebbedingen om voor jezelf te kopen en natuurlijk om cadeau te geven.

De online winkel maakt deze producten, die tot voor kort alleen nog in het buitenland verkrijgbaar waren, nu nog toegankelijker. Doordat je de producten in eigen land bestelt is ook de levertijd van 1 tot 2 dagen, bij bestellen met creditcard, iDeal en achteraf betalen een geweldige vooruitgang. Daarnaast kunnen er bestellingen gedaan worden via de app, geschikt voor Android en iOS systemen.

De winkel is ingedeeld in 17 duidelijke categorieën, zoals: Wonen & Leven, Eten & Drinken, Drones, enz. Aan het bestellen van de producten en/of het inschrijven op de nieuwsbrief zijn ook vaak leuke wedstrijden verbonden.

Voor de webmaster is Megagadgets een ideale mogelijkheid om een leuke, lucratieve content aan te bieden. De site is vrij toegankelijk en is gebruiksvriendelijk voor alle consumenten. Met meer dan 300 producten op de site, variërend in prijs van € 3,- tot € 3000,-, heeft de online shopper genoeg producten om een keuze uit te maken. Gemiddeld gaat zo'n 10% tot 15% van de bezoekers over tot een bestelling. Per bestelling hebben we een aanzienlijk percentage gereserveerd voor de partner, waardoor de verdiensten al snel aardig op kunnen lopen.

Er is zowel statisch als dynamisch advertentiemateriaal beschikbaar om deze campagne optimaal in elke website te kunnen integreren.

Voordelen van de MegaGadgets.nl campagne
• Flexibele, exclusieve campagnes passend bij uw bedrijf;
• Hogere commissies dan de concurrent in de gadgets en cadeau categorie;
• Voor 15:00 uur besteld is morgen in huis!;
• Elke dag een nieuwe dagaanbieding;
• Mogelijkheid tot achteraf betalen;
• Keuzemogelijkheid voor leveringsdatum of ophaalpunten;
• Ruim aanbod van 600 gadgets en cadeaus;
• Webshop Keurmerk.