Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Online Star Register

online star register Het geven van een ster is het leukste en meest originele cadeau van het universum. De consument benoemt een ster en ontvangt een gepersonaliseerd cadeaupakket waarna de ster kan worden opgezocht aan de hemel, maar ook in de apps van Online Star Register:
• De unieke browser-app One Million Stars.
• De OSR Star Finder app.

Voor iedere sterregistratie wordt bovendien een sterrenpagina aangemaakt die gepersonaliseerd kan worden op: https://stars.osr.org/one-million-stars.

Het cadeau is beschikbaar in 16 gelegenheidsthema's waaronder liefde, kerst, Valentijn, Moederdag en Vaderdag, evenals geboorte, verjaardag, huwelijk en overlijden. Het populaire OSR Cadeaupakket kost €39 (gratis verzending) en de Online Star Gift (een perfect lastminute cadeau) kost €24.

Het unieke karakter van het product, de grote hoeveelheid thema's waar het cadeau bij aansluit én de gebruiksvriendelijke website zorgen voor een hoge conversie.

Meldt aan voor de campagne en profiteer bovendien van:
• Snelle keuring;
• Snelle uitbetaling;
• Aantrekkelijke vergoedingen.