Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Groupdeal.nl

groupdeal.nl Doordat Groupdeal onderdeel is van De Telegraaf Media Groep staan er geregeld advertenties op het gehele Telegraaf netwerk en in de kranten zoals Telegraaf, Noord Hollands Dagblad en overige regionale kranten. Hierdoor heeft Groupdeal een veel groter bereik dan iedere andere dealsite. Dit in combinatie met een nieuwsbriefbestand van 2 miljoen actieve gebruikers zorgt ervoor dat veel bezoekers de acties van Groupdeal weten te vinden. Tezamen met de hoogste korting resulteert dit in een beste CSR en hoogste eCPC binnen het dagaanbiedingsegment!

Aanbod
De acties van Groupdeal zijn gevarieerd. Van elektronische producten tot dagjes uit. Van slaap/woon acties tot aan de meest hippe gadgets. Regulier maar ook inspringend op trends en seasonality.

Materiaal
Affiliates kunnen gebruik maken van onze productfeed, tekstlinks en banners. Groupdeal vind persoonlijke contact met publishers belangrijk. Dit om snel aan de wensen van een publisher te kunnen voldoen. Om een relatie op te bouwen en om tezamen een bevredigend resultaat te krijgen.