Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Passievoortwee.nl

passievoortwee.nl Passievoortwee is dé erotische datingsite. Dat wil zeggen: voor wie spannend contact zoekt, maak ook voor wie zich op grond van levenservaring tot de doelgroep wil rekenen. Voor deze doelgroepbenadering is bewust gekozen, want de bekende klik ontstaat vooral tussen mensen die gelijkgestemd zijn. Ook richt Passievoortwee zich op vrouwen en stellen.

Passievoortwee gaat voor wat meer klasse in de wereld van erotische dating, maar wil zich ook onderscheiden met betrouwbaarheid, integriteit en transparantie. Profielteksten en profielfoto’s worden voor plaatsing beoordeeld, zo worden er geen “lokprofielen” gebruikt. Ook zijn de betalingsvoorwaarden helder en aantrekkelijk: geen gedoe met credits, maar een redelijke “all-in” abonnementsprijs. Passievoortwee laat wel gratis proefleden toe, maar om misbruik te ontmoedigen hebben gratis proefleden minder toegang tot de interactieve functies op de site.

Lidmaatschap
Passievoortwee biedt 2 soorten lidmaatschap. Een gratis variant waarbij de profielen van de andere leden wel zichtbaar zijn (zonder foto’s) maar er niet op de profielen kan worden gereageerd via mail of chat. Dit om de privacy van de betaalde leden te beschermen. Bij het betaalde lidmaatschap, wordt toegang verleend tot extra diensten. Zoals het zoeken en bekijken (inclusief foto’s) van andere profielen, direct chatten of een bericht achter te laten.

Premium lidmaatschappen
• 3 Maanden premium membership à €16,65 p.m.;
• 6 Maanden premium membership à €9,99 p.m.;
• 12 Maanden premium membership à €25,83 p.m.

Waarom Passievoortwee het ideale programma is om te promoten?
• Een geoptimaliseerde datingsite. Een gratis lid conversie is buitengewoon goed;
• Enorm aantrekkelijke vergoeding;
• Goede keuring van de profielen, waarbij er streng wordt gecontroleerd op fake profielen.

Start nu met het promoten van de campagne Passievoortwee.nl!