Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Queenofpleasures.com

queenofpleasures.com Queenofpleasures.com heeft een exclusieve persoonlijk geselecteerde selectie van erotische lingerie en love toys. Queenofpleasures.com let op kwaliteit en zorgt voor de beste lingerie en toys op 1 website met een persoonlijke benadering van onze klanten.

Door over het algemeen een ongelooflijk groot aanbod zien de meeste mensen door de bomen het bos niet meer. Queenofpleasures.com zorgt er voor dat alleen de mooiere producten van goede kwaliteit zijn uitgezocht en op de website komen, waardoor er een mooier en overzichtelijkere webshop is ontstaan met het oog op een luxere uitstraling. Kwaliteit in producten en een persoonlijke benadering naar klanten toe onderscheidt ons van de massa.

Queenofpleasures.com onderscheidt zich door een luxe uitstraling, luxere producten, toch betaalbaar en door alleen op kwaliteit te selecteren in plaats van snelle verkoop, waardoor een hogere klant tevredenheid, wat dan ook een positieve uitstraling geeft naar de affiliate en hun volgers/lezers toe.

USP's:
• Veilig betalen met iDeal, PayPal, Visa en American Express;
• Discrete verpakking en levering in Nederland & België;
• Gratis verzending vanaf € 50,-;
• Retourbeleid van 14 dagen.