Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Beefensteak.nl

beefensteak.nl Beefensteak.nl is dé online slager voor premium vlees. Beefensteak.nl is gestart in 2009 en de eerste succesvolle online slager van Nederland. De oprichter Matthijs van der Pijl is een 5e generatie slager en heeft verstand van lekker vlees. Enkel het beste wordt aan het assortiment toegevoegd zodat de klant verzekert is dat bij Beefensteak.nl altijd de juiste keuze gemaakt. Niet voor niets wordt er een niet tevreden, geld terug garantie gehanteerd. Indien op werkdagen voor 11:00 besteld wordt de bestelling dezelfde avond geleverd en vanaf € 70,- wordt de bestelling gratis verzonden.

De producten worden diepgevroren geleverd in een mooie herbruikbare koeltas. Voor de koelelementen wordt er gebruik gemaakt van duurzame materialen. De producten worden razendsnel ingevroren zodat de kwaliteit optimaal behouden blijft. Op deze manier kunnen de producten een lange periode in de diepvries bewaren of binnen enkele uren ontdooien.

Beefensteak.nl heeft bijna 18.000 reviews ontvangen via Kiyoh met een gemiddelde score van 9,3.

Beefensteak.nl heeft een lange historie en de afgelopen 12 jaar een sterke naam opgebouwd in onze niche. Veel mensen weten dat er bij Beefensteak.nl echt iets bijzonders wordt gekocht. De orderwaardes liggen een stuk hoger dan veel andere retail webshops. In de campagne kunnen banners en links worden gevonden maar ook diverse recepten en fotografie waar op aanvraag gebruik gemaakt van kan worden. De bereidheid om verse producten via een webshop te bestellen is de afgelopen jaren toegenomen en Beefensteak.nl verwacht dat dit nog veel verder doorzet. Daarnaast is er een trend van minder vlees eten waardoor er een grote groep mensen juist op zoek gaat naar kwaliteit en een duidelijke afkomst op de momenten dat ze voor vlees kiezen. Als affiliate kan er worden bijgedragen en profiteren van deze ontwikkeling.