Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Bistroo.nl

bistroo.nl De missie van Bistroo.nl is om de consument thuis net zo'n beleving te bezorgen als wat hij/zij in een restaurant zou hebben. Bistroo.nl werkt samen met de beste restaurants, zowel lokaal als internationaal, en hebben een heleboel plannen op de plank liggen om het thuisbezorgen en afhalen van eten bijzonder te maken.

Bistroo.nl is een platform met een sterk groeiend ordervolume van een toegankelijk product. Iedereen eet dagelijks en ook bezorgen/afhalen is iets wat de Bistroo.nl doelgroep wekelijks of maandelijks doet. Het conversiepercentage ligt daardoor rond de 10%. Bistroo is een startup dat in korte tijd een innoverend platform heeft gebouwd binnen de food delivery markt. Door de kracht weer terug te geven aan restauranthouders is het een geliefd product binnen die doelgroep. Ook consumenten weten de weg naar Bistroo in toenemende mate te vinden.