Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Cocktailsperpost.nl

cocktailsperpost.nl Cocktailsperpost.nl is dé specialist in het versturen van ready-to-drink cocktails. De bartenders van Cocktailsperpost.nl hebben cocktails geshaket op meer dan 10.000 evenementen en hebben een selectie gemaakt van de favorieten en bestsellers. Deze 6 alcoholische en 2 alcoholvrije cocktails worden max per 4 verpakt in een stijlvolle luxe giftbox, inclusief gedroogde garnering en een rietje. Optioneel kan er een cadeaukaart bij én kan het pakket ingepakt worden. Een origineel cadeau, voor iedereen!

USP's:
• Ready to drink cocktails;
• Zowel alcoholische als alcoholvrije opties;
• QR-code naar instructievideo’s van de eigen bartender die uitlegt geeft over hoe een cocktail perfect-served kunt maken;
• Een écht origineel cadeau;
• Luxe giftbox.

Cocktailsperpost.nl is een écht origineel en leuk cadeau. De cocktails worden strak gepresenteerd in een luxe giftbox, met gedroogde garneringen en een rietje. Ook is een een QR-code naar een instructievideo van de eigen bartender van Cocktailsperpost.nl. Doordat het product er zo leuk uitziet zullen bezoekers die op zoek zijn naar originele cadeaus geneigd zijn dit aan te schaffen.