Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Doorb

doorb Doorb.nl is de bezorgdienst van de lokale bakker. Doorb.nl zorgt ervoor dat er iedere dag vers brood van de bakker in huis is, zonder dat er daarvoor de deur uit hoeft te worden gegaan. Doorb.nl komt het namelijk gewoon thuis brengen! 's Ochtends vóór 7.00 uur hangt het brood aan de voordeur.

Veel gezinnen met schoolgaande kinderen hebben een voorkeur voor een bepaald soort brood. Iedereen wil het brood altijd in huis hebben en heeft geen zin of geen tijd om elke dag opnieuw een bestelling door te geven. Doorb.nl wilt meer gemak bieden dan de supermarkt en bij Doorb.nl kan er een abonnement worden afgesloten; 1 keer invoeren en er is geen omkijken meer naar. Uiteraard kan het abonnement altijd worden gewijzigd en/of gepauzeerd.

Doorb.nl is een webplatform en bezorgdienst van vers brood van lokale bakkerijen. Het is opgezet omdat veel mensen wel elke dag vers brood van de bakker zouden willen eten, maar door werk en gezin is het vaak niet mogelijk om naar de bakker te gaan. Daarom eet 70% van alle Nederlanders supermarktbrood. Dat is gemakkelijk om te kopen, maar een stuk minder lekker en minder gezond! En het heeft als effect dat ‘het bakkertje op de hoek’ uit het straatbeeld aan het verdwijnen is en dat vind Doorb.nl echt heel erg jammer.