Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Wijngeheimen.nl

wijngeheimen.nl Wijngeheimen is een online aanbieder van diverse wijnen. Écht alles wat nodig is kan in het assortiment worden gevonden. Denk hierbij aan losse wijnen (rood, wit, rosé, biologisch, dessertwijnen en mousserende wijnen), voordeelpakketten, dinerpakketten, proefpakketten, wijnproeverijboxen en zelfs een wijnproeverij aan huis in een straal van 25 kilometer rondom Eindhoven. Op zoek naar port, sherry of misschien alcoholvrije producten? Het is allemaal te vinden bij Wijngeheimen.nl. Is er toch iets niet vindbaar? Neem direct contact op en Wijngeheimen vind een alternatief.

De liefde voor wijnen begon in Italië, maar deze liefde voor wijnen is ook uitgegroeid tot andere landen zoals Frankrijk, Spanje, Chili en Duitsland. Wijngeheimen.nl wil de liefde voor wijnen graag doorgeven aan de klant. De eigenaren zelf staan de klant graag te woord. Het doel is om wijnliefhebbers aan de juiste wijnen te helpen en ook ten alle tijden bereikbaar te zijn voor advies via mail of telefoon.

USP's
• Bijzondere, unieke wijnen uit diverse landen;
• Échte kwaliteitswijnen voor een bijpassende prijs;
• Persoonlijke en uitstekende service;
• Tips of advies nodig? Neem gerust contact op tussen 08:00 en 21:00 uur;
• Snelle levering: binnen 1 tot 4 dagen;
• Gratis bezorging vanaf € 50,- in Nederland;
• Bezorgkosten: Nederland: € 6,95, België & Duitsland: € 9,50;
• Diverse betalingsmogelijkheden: Ideal, VISA, MasterCard, Apple Pay en Klarna.

Wijngeheimen biedt een hoger commissiepercentage dan de meeste concurrenten en met de unieke service wordt er altijd een oplossing gevonden voor de klant. Ook worden de commissies binnen een week gekeurd. Tot slot wordt het huidige assortiment op korte termijn veel verder uitgebreid, waardoor er meer keus is voor de klant.