Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

NOWvitamins.nl

nowvitamins.nl NOWvitamins.nl levert uitsluitend kwaliteit supplementen van het gerenommeerde en razend populaire merk NOW Foods. Zoals de populaire supplementen: vitamine D3, vitamine B12, Omega 3, Curcuma Longa, Magnesium Malaat, Aminozuren, Probiotica en veel meer vitamines, mineralen en kruiden preparaten. Klanten van NOWvitamins.nl kunnen rekenen op een excellente klantenservice.

Snelheid
Nowvitamins.nl is verhuist naar een nieuwe Dedicated server met meer vermogen en dus meer snelheid en daardoor verwachten wij een hoger conversiepercentage.

Nieuw design!
Het springt meteen in het oog, de hele website is vernieuwd. De layout en ook de functionaliteiten. Mensen kunnen nu nog sneller vinden wat ze nodig hebben en het afrekenproces is aantrekkelijker gemaakt. Meer overzicht en snelheid betekend ook weer een hoger conversiepercentage.

Nieuw bijzonder product!
Naast de vele nieuwe producten die allemaal bijzonder of speciaal zijn, springt 1 product er flink bovenuit. Biologisch eiwitpoeder dat ook nog eens geschikt is voor veganisten en mensen met melk- en andere allergieën. Vitals Biologische rijst proteïne heeft een ongekend hoge eiwitwaarde van minimaal 80% en is geheel plantaardig zonder gluten.
Nu in de aanbieding + volumekorting! Bij 2 stuks of meer €5 per stuk korting. Bij aankoop van 5 of meer verpakkingen maarliefst €8 per stuk korting (dus €40 korting totaal bij aankoop van 5 potten)

Uniek B12 1.000 mcg Ampullen met vloeistof voor injecties.
Wij zijn de enige webshop in Nederland die dit speciale B12 product op voorraad hebben en verkopen door heel Nederland en België.

USP's
Snelle levering door grote eigen voorraad. Het gemiddeld aantal bestellingen per klant in 6 maanden ligt boven de 1,5.
Er zijn regelmatig actiecodes beschikbaar speciaal voor affiliates. Klanten kunnen tevens korting krijgen als zij zich inschrijven op de nieuwsbrief.
Naast de producten levert NOWvitamins.nl ook veel informatie over supplementen, medische aspecten en de gezondheid.
Gratis verzending v.a. € 50,00
Vaste lage verzendkosten € 4,99

Nieuwe mogelijkheid m.b.t. Klantenservice!
WhatsApp is nu toegevoegd als direct en live chat mogelijkheid voor alle klanten en bezoekers met vragen over hun bestelling of onze producten. Voeg WhatsApp nummer: 0646065788 toe om te appen.

Verzenden:
NOWvitamins.nl verzend met PostNL.
Bezorging maandag t/m zaterdag.
Voor 23:00 besteld, volgende dag in huis.

Betalen:
Tevens worden er nu meer betaalmogelijkheden geaccepteerd! Naast iDeal, Paypal (en creditcards), bankoverschrijving hebben we ook SOFORT (Duitsland) en Mistercash / Bancontact (België) toegevoegd en is er nu ook de mogelijkheid om met Klarna achteraf te betalen.

Daarmee ligt de Vlaamse markt beter in bereik; betaalmogelijkheden en verzendkosten zijn nu ook perfect afgestemd op de behoeften van de Vlamingen.