Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Saramah.nl

saramah.nl Als premium merk richt Saramah.nl zich op het aanbieden van de beste natuurlijke, organische, op Arganolie gebaseerde, persoonlijke verzorgingsproducten.

Het primaire product van Saramah.nl is 100% pure biologische Arganolie wat op duurzame wijze gewonnen wordt uit de vruchten van de Arganboom die van nature alleen groeit in het zuidwesten van Marokko. Deze bijzondere olie die in zijn natuurlijke vorm excellente eigenschappen (Rijk aan omega 3 en 6, vitamine E en F) heeft ter bevordering van de gezondheid. Arganolie kan in essentie zowel culinair gebruikt alsook cosmetisch.

USP's van Saramah.nl:
- Hoogste kwaliteit gecertificeerde Arganolie;
- Premium verpakking met glazen flessen om de olie te beschermen;
- Ruim aanbod in volumes voor elk soort klant;
- Meerdere verwante producten binnen de niche van Arganolie en persoonlijke verzorging met een unieke combinatie van Arganolie en essentiële geuren.

Saramah.nl verkoopt deze producten direct aan consumenten via een eigen official webshop bereikbaar via https://saramah.nl.

Deze affiliate marketing campagne is dan dus ook primair gericht op de promotie van deze webshop. Omdat Saramah.nl geen wederverkoper is en zelf eigendom heeft over het merk en de productie kan er een hogere commissie worden gegeven dan normaal. Ook is Saramah.nl als premium merk een match voor affiliate partners die graag inzetten op het bieden van kwalitatieve producten aan de doelgroep. De prijzen van de Saramah.nl producten zijn ook iets hoger dan de gemiddelde concurrent en er zijn meerdere relevante producten (cross selling) wat verhogend is voor het gemiddeld besteld bedrag per klant.