Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Vaud.nl

vaud.nl Vaud.nl is een kanton in het westen van Zwitserland. Het kanton staat bekend om zijn heilzame kuuroorden, mineralen, zuivere lucht en schone meren. Deze Zwitserse kwaliteiten worden nagestreefd met een breed assortiment vitamines en voedingssupplementen, die geproduceerd zijn met de hoogste kwaliteit voedingsstoffen en ingrediënten.

Hetgeen waardoor Vaud.nl zich onderscheid zijn de hoog gedoseerde en kwalitatief goede producten. Die over het algemeen uit een probleemoplossende gedachte zijn ontwikkeld, hierdoor komt vraag en aanbod gemakkelijk tot elkaar.

Bij de supplementen van Vaud.nl is het duidelijk voor de consument waarvoor het supplement gebruikt dient te worden. Productnamen van supplementen geven aan waarvoor het gebruikt kan worden, dit in tegenstelling tot concurrenten die als productnaam niets zeggende ingrediënten gebruiken.
Vaud.nl is interessant om te promoten omdat de webshop erg conversie gericht is en daardoor een hoog conversie percentage heeft, samen met een hoog gemiddeld orderbedrag en een retourpercentage onder de 0,5%.

USP's Vaud.nl:
- Kwaliteit: Zwitsers merk met de Zwitserse degelijkheid en kwaliteitsnorm.
- Hoge dosering: De producten zijn hoog gedoseerd vergeleken met de concurrentie.
- Levering: Voor 23:59 besteld volgende dag in huis en voor 10:00 in de ochtend besteld dezelfde dag nog geleverd.